Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Κεραυνός χτύπησε το αεροπλάνο της αποστολής του ΠΑΟ

http://a.abcnews.com/images/US/abc_plane_lightning_dm_110512_wg.jpgΔρομολόγιο τρόμου η πτήση προς Ηράκλειο
Ένα απρόοπτο γεγονός αναστάτωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού, όταν κεραυνός χτύπησε το αεροπλάνο που μετέφερε τους παίκτες από Αθήνα προς Ηράκλειο.
Παρά τον αρχικό πανικό που επικράτησε στους επιβάτες, το συμβάν ευτυχώς δεν δημιούργησε βλάβη και η πτήση συνεχίστηκε κανονικά.

Αρκετοί στην Αράχωβα μίλησαν για δάκτυλο Γιαννέλου που με τηλεπάθεια επικέντρωσε τα καιρικά φαινόμενα στο συγκεκριμένο αεροπλάνο αλλά μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται και παραμένει  κακοπροαίρετη φήμη.


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΡΟΕΔΡΕ...
ΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΗ Π.Ε.Φ.Ο ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΑ 600 ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ.

γαυρος είπε...

για οσους δεν εχετε παιξει στοιχημα ο προεδρος οταν ηταν στην κρητη δντης ηταν ο κυριος χορηγος του εργοτελη.αρα καρασημενο σημερα ασσο

γαυρος είπε...

http://www.patris.gr/articles/14164?PHPSESSID=

γαυρος είπε...

Με απόφαση της η διοίκηση της Π.Α.Ε ΛΥΤΤΟΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ προσκάλεσε κάποια άτομα τα οποία με τις προσπάθειες τους στήριξαν το οικοδόμημα του ιστορικού συλλόγου και έβαλαν το λιθαράκι τους στην σταδιακή άνοδο του Εργοτέλη ο οποίος αυτές τις μέρες γράφει κάποιες από τις πιο χρυσές σελίδες της πολυετούς ιστορίας του.

Πιο συγκεκριμένα οι άνθρωποι στο πρόσωπο των οποίων ο Εργοτέλης τιμά όλους αυτούς που συμμετείχαν κατά καιρούς στην ομάδα και την έφεραν στο σημείο στο οποίο βρίσκεται σήμερα είναι οι :

• Τέως Πρόεδρος Εργοτελη Φανταουτσάκης Γεώργιος ως εκπρόσωπος των παλιών παραγόντων του συλλόγου .

• Καρέλης Κων/νος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής στο πρόσωπο του οποίου τιμώνται όλοι οι παλαίμαχοι του συλλόγου.

• Ανδρουλάκης Θεράπων στο πρόσωπο του οποίου τιμάται ο κάθε ανώνυμος φίλαθλος ο οποίος με την συμπαράσταση του δίνει φτερά στους ποδοσφαιριστές της ομάδος .

• Χαλκιαδάκης Μηνάς των s/m Χαλκιαδάκη ο οποίος έχει πολυετή προσφορά στο σύλλογο μέσω των χορηγιών του .

• Γιαννελος Στάθης της εταιρείας Λυττος Α.Ε ο οποίος αποτέλεσε ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες αυτής της πολύ επιτυχημένης συνεργασίας .

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΑΥΡΟΙ Η ΠΑΝΑΘΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ.ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΑ ΒΟΥΝΤΟΥ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΡΩΜΑ,ΤΟ ΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ....ΟΣΕΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΕΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΝ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟ,ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕΞΙΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΒΑΛΤΕ ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΔΕΙΟ ΤΕΡΕΝ...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΡΩΜΑ.ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠ ΟΤΙ Ο ΖΑΚΚΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ.ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑ