Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Δεν το χωράει του ανθρώπου ο νους! - Πατέρας βίασε μέχρι θανάτου το 1,5 έτους βρέφος του στην Θεσσαλονίκη!


Image and video hosting by TinyPic

Το άψυχο σώμα του κοριτσιού βρήκε η μητέρα του. Ο 25χρονος πατέρας κακοποίησε και την 8χρονη κόρη τους.


«Ημουν πολύ εκνευρισμένος γιατί είχε χυθεί στο πάτωμα μια μικρή ποσότητα ηρωίνης που ήθελα για τη δόση μου. Δεν ήξερα τι έκανα...»

Αυτό φέρεται να είπε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ο 25χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι χθες το πρωί στον οικισμό Αθιγγάνων στη Χαλάστρα βίασε και σκότωσε το ηλικίας ενάμισι έτους κοριτσάκι του και τραυμάτισε την 8χρονη αδελφή της.


Ο 25χρονος συνελήφθη στο πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας.


Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και επικίνδυνες σωματικές βλάβες, ενώ θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.



Το άψυχο σώμα του βρέφους βρήκε χθες (24-03-2011) στις 14.00 η 24χρονη μητέρα που επέστρεψε στο σπίτι της  στην περιοχή της Χαλάστρας. Το αγγελούδι ήταν σε λιπόθυμη κατάσταση, ενώ διαπίστωσε επίσης ότι η 8χρονη κόρη της έφερε τραύματα στο κεφάλι.

Αμέσως ενημέρωσε για το συμβάν τους γείτονές της, οι οποίοιτους ειδοποίησαν το Κέντρο Υγείας Χαλάστρας. Το ιατρικό προσωπικό του κέντρου έσπευσε στο σημείο και διαπίστωσε τον θάνατο του βρέφους.

Στο σπίτι της οικογένειας έφτασε και κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εξερεύνηση του χώρου.
Τέλος, κλήθηκε και προσήλθε κα. Ιατροδικαστής, η οποία διέκρινε εκτός από τα εμφανή σημάδια σωματικής κακοποίησης, μακροσκοπικά και στοιχεία σεξουαλικής κακοποίησης.
newsit.gr

Ο τσοπάνος παρακαλεί να του δώσετε αυτό το κτήνος, το ανθρωπόμορφο τέρας για 10 λεπτά μόνο να του δώσει αυτό που του αξίζει



Δεν υπάρχουν σχόλια: