Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Δύο ενδιαφέρουσες αποφάσεις του τοπικού συμβουλίου Αράχωβας


Εκτός ημερησίας διάταξης  συζήτησαν και αποφάσισαν εκτός των θεμάτων ρουτίνας και τα παρακάτω.
Θέμα 8ο: Ενημέρωση για το ΦΕΚ 24/22-2-2011 περί αναστολής έκδοσης οικοδομικών αδειών και εκτέλεσης οικοδομικών εργασιών στην περιοχή Παρνασσού.
Αποφάσισε ομόφωνα να εισηγηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο τα εξής:
α) Να ανακληθεί η αναφερόμενη απόφαση με το σκεπτικό ότι καταδικάζεται η περιοχή σε οικονομικό και αναπτυξιακό μαρασμό σε μια περίοδο γενικότερης οικονομικής κρίσης με καταστροφικότατες και μη αναστρέψιμες συνέπειες.
β) Να γίνει αλλαγή των ορίων σύμφωνα με τις προτάσεις μας στην υπ΄ αριθ.18/22-2-2011 απόφαση μας σχετική με ΣΧΕΔΙΟ ΚΥΑ-ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΕΡΣΑΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΩΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ,ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΧΩΡΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΥΤΟΥ, ΧΡΗΣΕΩΝ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΩΝ.
γ) Να ζητηθεί η νομική αρωγή για τις σχετικές ενέργειες.
Η απόφαση αυτή πήρε τον αριθμό 26/2011

Θέμα 10ο: Συζήτηση σχετικά με την αναστολή των εορταστικών εκδηλώσεων της 6-3-2011 χωρίς τη γνώμη του Τοπικού Συμβουλίου.
Αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία η αποστολή διαμαρτυρίας.
Η απόφαση αυτή πήρε τον αριθμό 28/2011.

4 σχόλια:

giannisdistomo είπε...

ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ είπε...
ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΣΟΠΑΝΕ ΕΙΧΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ.ΛΕΙΠΟΝΤΑΣ 6 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΗ ΑΡΑΧΩΒΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΦΟΥ Η ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΙΔΑ ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΠΙΑ ΤΙΜΗΤΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ GIANIDISTOMO.ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΛΟΙΠΟΝ.1ΟΝ)ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΓΡΑΝΤΖΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.2ον) Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΟΥΣΚΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΒΑΡΥΤΑΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΟΠΩΣ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΑΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΦΙΚΤΗ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ.ΦΙΛΕ ΤΣΟΠΑΝΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΡΥΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΘΕΣΗ .ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ 2-3 GIANNI DISTOMO K.L.P ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΙΜΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΑΥΤΟ.ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ Ν ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ Τ ΑΚΟΥΣΩ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ.ΔΕΝ Μ ΑΓΓΙΖΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ GIANNIDISTOMO KAI THN ΑΝΕΝΤΑΧΤΗΔΙΣΤΟΜΙΤΙΣΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΙ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΝ.ΦΙΛΕ ΤΣΟΠΑΝΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΤΕΛΑΛΗ ΚΑΠΟΤΕ.Τ ΑΝΩΜΥΜΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΜΟΝΟ.ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ BLOGS NA ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ.ΔΕΚΤΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ.ΚΡΙΤΙΚΗ ΟΜΩΣ.ΟΧΙ ΥΒΡΕΙΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ...ΥΓ1,ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΑΠΟ ΑΡΑΧΩΒΑ,ΣΤΕΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΙΝ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ.

9 Μαρτίου 2011 5:10 μ.μ.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ!!!!!!!!!!
ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α
--------no comment--------------

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι αυτοί οι Διστομίτες ρε; Ο εγωισμός και η ψ….α τους δεν αντέχετε. Επιτρέπετε να μην είναι παρόντες, οι Διστομίτες σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, στο χθεσινό συμβούλιο; Φαίνετε ότι η Βαγγελιώ έχει δώσει σ’ αυτούς «Γή και ύδωρ» με αποτέλεσμα να την κάνουν ότι θέλουν. Σαν βρεγμένη γάτα ήταν χθες στο συμβούλιο. Αχ ρε πώς καταντάει ο άνθρωπος μερικές φορές!!!
Και μια ερώτηση: Εκείνη η σύμβουλος με τη….. στριμμένη μούρη, η …..γιατρίνα ντε, αφού δεν είναι Διστομίτισα, γιατί δεν ήταν στο συμβούλιο; Την άκουσα σε ένα προηγούμενο συμβούλιο και…….. καράφλιασα με τις απόψεις της!!!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ήταν κύριε γιαννέλο ενήμερο το τοπικό η όχι; Αν ήταν, γιατί στέλνουν διαμαρτυρία ότι δεν τους ενημερώσατε;
Μας οφείλετε μία εξήγηση πάνω σε αυτό.

ΣΠΙΘΑΣ είπε...

ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ, ΣΤΑΘΗΣ-ΠΑΡΝΑΣΣΑΡΑΣ-ΑΝΩΝΥΜΟΣ.....ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ.....