Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Δήμος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας . Οι πρώτες 100 ημέρες

Οι πρώτες 100 ημέρες διακυβέρνησης, είτε πρόκειται για τον Πρόεδρο ενός απλού Συλλόγου, είτε για τον Πρωθυπουργό είναι οι πιο σημαντικές, ίσως και από όλη την θητεία που ακολουθεί….
Είναι το διάστημα, που ο κάθε αιρετός αφήνει το στίγμα του και δημιουργεί τις εντυπώσεις για το πώς θα κινηθεί, πάνω κάτω, η θητεία του.
Δεν είναι τυχαίο, που οι μετρ τους είδους, οι Αμερικάνοι πολιτικοί, πληρώνουν αδρά ειδικούς συμβούλους για να τους χαράξουν την πολιτική των 100 πρώτων ημερών. 
Στον Δήμο ΔΑΑ του 2011, ίσως οι σύμβουλοι αυτοί να μην υπάρχουν.
Φυσικά, όλοι ήξεραν, ότι η νέα θητεία σε έναν τόσο μεγάλο Δήμο θα έχει προβλήματα. Αλλά η πολύ μέτρια παρουσία του νέου δήμου έως τώρα, επιτείνει αυτά τα προβλήματα, ενώ στην πραγματικότητα θέλουν ανθρώπους με όρεξη για δουλειά, για να τα λύσουν.  Κάτι στο οποίο ήλπιζε ο  κος΄Πατσαντάρας, παρόλαυτά έχει μείνει σχεδόν μόνος, (με έλαχιστες εξαιρέσεις), να τα κάνει  όλα.
  Τα προβλήματα βέβαια πολλά,  αφού ακόμη δεν έχουν ξεκαθαριστεί καν οι αρμοδιότητες των νέων Υπηρεσιών. Γενικά ο Δήμος  ψαχνεται ακόμη για να βρεί το βηματισμό του. Σε πολλά θέματα δεν έχουν καν διευκρινιστεί οι αρμοδιότητες.
Φυσικά, η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα. Ούτε βέβαια, μπορεί να προεξοφλήσει κανείς, ότι η θητεία του κ. Πατσαντάρα θα είναι αποτυχημένη ή ότι οι παλαιοί δήμαρχοι ήταν επιτυχημένοι. Χρειάζεται δουλειά και πρόγραμμα, αλλά κυρίως τα κατάλληλα άτομα στο κάθε επιτελείο. Άτομα που να ξέρουν την… πιάτσα και να είναι σεβάσμιοι, για να μπορέσουν να συμβουλεύσουν σωστά τους αιρετούς άρχοντες. 
Οι πρώτες 100 μέρες της θητείας τελειώνουν και τώρα ξεκινάει το… χοντρό παιχνίδι.  Όποιο προφίλ ήταν να περάσετε, το περάσατε.
Πρέπει τώρα να πέσετε με τα… μούτρα στη δουλειά, γιατί τα σοβαρά προβλήματα είναι μπροστά. 
Ευχής έργο θα ήταν να είχαμε έναν απολογισμό του ουσιαστικού έργου σας αυτές τις πρώτες μέρες,
Του έργου που έγινε για το κάλο του τόπου και των δημοτών και όχι του "Καλλικρατικου-Γραφειοκρατικού" έργου.

44 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είχα την εντύπωση ότι θα τρώγαμε ομελέτα αλλά μέχρι στιγμής τα αυγά άσπαστα τα βλέπω.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΡΟΛΟ. ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ. ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ. ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ ΝΙΟΤΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΑΛΛΟΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΩΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ ΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.

giannisdistomo είπε...

ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!
ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ.-

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΕ. ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΣ ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΥΣΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ-ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ.
ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΙΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΕΛΟΣ είπε...

αγαπητε τσοπανε δεν γνωριζω αν το εμαθες η απλα ειναι συμπτωματικη η αναρτηση αλλα στις 19 απριλιου εχει προγραμματισθει απολογισμος των 100 μερων στον συνδυασμο μας και στους φιλους του και στις 20 στο δημοτικο συμβουλιο και στο ευρυ κοινο.καθε κριτικη δεκτη αρκει να ναι εμπεριστατωμενη.για τα υπολοιπα που κοσμουν αλλες αναρτησεις .θα πω 1)εργαζομαι και δεν ειμαι αεργος ωστε να περναω ολη την μερα μου στο ιντερνετ 2)ο μονος κριτης ειναι ο λαος 3)οι γιαννηδες οι ανενταχτες και τα 3α ματια αν οντως εχουν αγωνια για το τοπο(κι ετσι μου φαινεται) και θελουν να επισημαινουν προβληματα τους παραχωρω την σελιδα εν οικω του αχος που πλεον θα κυκλοφορησει καλλικρατικος4)δεν μ απασχολουν οι υβριστες αλλα ουτε οι δηθεν υποστηρικτες μου 5)ουτε ο ντελαλης ειμαι ουτε το ντεφι ουτε ο τσοπανος6)οντως η λειτουργια του δ.σ ειναι δυσκολη.πρωτες μερες ειναι θα γνωριστουμε.7)και μια απορια!!!!ρε παλλικαρε γιαννηδιστομο ,ανενταχτη ,3ο ματι πως κρινετε εναν ανθρωπο ετσι που δεν εχετε μιλησει ποτε μαζι του δεν τον ξερετε.απ ολα τα σχολια ζητω μια μονο ανακληση(κι ελπιζω να την κανεις 3ο ματι) .την λεξη φασισμος.τελος δεν γνωριζω τον κυριο γιαννη κ.μου τον εδειξαν προχθες στο δ.σ.δεν εχω μιλησει ποτε μαζι του αρα .τι προηγουμενα να εχουμε...οσο για τον εξαδελφο θωμα το μονο εγκλημα που εχει κανει ειναι οτι θελει να προσφερει.με την σημειωση οτι κανενα αλλο σχολιο ανωνυμο δεν μ εκφραζει ας ασχοληθουμε με τα προβληματα του τοπου.ειναι πολλα κι ερχονται χειροτερα.για να κανω και λιγο χιουμορ ευχαριστω εκ των προτερων για τις βρισιες που θ ακολουθησουν

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Οχι κ. γιαννέλο δεν το γνώριζα ειλικρινα. Τυχαίο ήταν το δημοσίευμα επειδή πλησιάζουν οι 100 ημέρες. Όσο για τις ύβρεις δεν θα αφήσω να περάσουν όπως κάνω για όλους. Εχω μία τεράστια συλλογή απο τέτοιες που έχουν έλθει για έσας. Εμείς οι δύο είμαστε μακράν οι πρώτοι σε ποσότητα υβριστικών σχολίων. Θα τα διαβάσω και πάλι μόνος και θα τα διαγράψω. Γιαυτό ας μην κουραστούν να τα στείλουν

Ν είπε...

κυριε γιαννελο ειμαι ενας απο τους 600 που σας ψηφισαν.δεν μ απασχολει τι λενε οι διστομιτες εγω ΕΣΑΣ ρωτω.ποτε τελειωνουν οι λιγες μερες της σοφιας.οι ορκωτοι μπηκαν ποτε τελειωνουν και αν θα δωσετε τα πορισματα στον αερα.ακομη κι οι αντιπαλοι σας παραδεχονται οτι ειστε καθαρος,πως ανεχεστε αυτα που γινονται στην αντικυρα.κυριε ΓΙΑΝΝΕΛΟ θα ελθω στις 19 αλλα περιμενω απαντησεις σ αυτα.κι επειδη ολοι κρυβονται εγω ειμαι γειτονας σας

3o mati είπε...

Ο νέος Δήμος Δ.Α.Α ακόμα ψάχνει το βηματισμό του και τελικά ούτε που θα τον βρει.

Υπάρχουν πολλά κέντρα εξουσίας, που κάνουν τη θητεία του κυρίου Πατσάνταρα να ναι μέχρι σήμερα αποτυχημένη.

Θέλει ανασχηματισμό.



Α. αλλαγή προέδρου δημοτικού συμβουλίου





Β. αλλαγή στο επιτελείο του γιατί έχει κόσμο με όχι καλά

ποιοτικά χαρακτηριστικά και επειδή δεν υπάρχουν και λεφτά γρήγορα θα έρθει η άλλη τους πλευρά αλλά Θα ναι αργά.



Γ. Δεν έχουν ιδεολογικές αναφορές ούτε πρόγραμμα άρα ούτε ταυτότητα που να τους δένει, και ο ένας φθείρει τον άλλο και οι λίγοι καθαροί μένουν μακριά γιατί βλέπουν πως το πράγμα βρωμάει.





Δ. ο Δήμαρχος είναι μόνος του αλλά αυτό δεν είναι υπέρ του γιατί αναγκάζεται να λέει και να κάνει ανακρίβειες για να τους σώσει.



Ε. Η κυρία Γρανιτσιώτη και ο συνδυασμός της στα όρια της νομιμότητας του κάνει καλή έως χαλαρή αντιπολίτευση.Υπάρχει ανοχή αλλά έχει συμβούλους με καλό επίπεδο και γνώμη, και με αυτά που βλέπουν θα τους αρπάξουν γρήγορα.



Προοπτική δεν υπάρχει γιατί ο πιλότος μόνο τις αγγαρείες κάνει στο σκάφος. Άλλος έχει τι τιμόνι.

Ανώνυμος είπε...

Ρε 3o mati, που την είδες την αντιπολίτευση από την κ. Γρανιτσιώτη και τους συμβούλους της; Όλοι αυτοί είναι παντελώς άσχετοι. Αν ήθελαν να κάνουν πραγματική αντιπολίτευση θα διάβαζαν καλύτερα τα θέματα και θα έκαναν προτάσεις. Αυτοί όμως ασχολούνται με θέματα χωρίς ουσία( βλέπε αποχή από συμβούλιο στην Αράχωβα) καθώς και την ξερή τήρηση του γράμματος του Καλλικράτη. Εξαιρώ την γιατρίνα, γιατί αυτή είναι εντελώς εκτός θέματος .
Και κάτι ακόμα. Καπηλεύεσαι ένα όνομα (τρίτο μάτι) που το χρησιμοποιούσε κάποιος σπουδαίος Αραχωβίτης σχολιαστής παλιότερα, μην το μαγαρίζεις σε παρακαλώ.

βλαχος είπε...

επιτελους 3ο ματι εκδηλωθηκες.κι ελεγα εισαι η δεν εισαι συμβουλος της γραντζιωτη.γιατι το παλιο 3ο ματι του ντελαλη ειναι.οι ιδιοι ειστε αραγε

αβρουτ είπε...

ρε τριτο ματι αλλοιθορο εχεις καταλαβει οι ο γιαννελοσ πιρε τουσ μισουσ σταυρουσ.τι ιδιο μιχοσ οικονομακης γιατροσ.ο λαος αυτνους ψηφισε .τα φτισε τα κομματα για παντα και τα κοματοσκυλα σαν εσενα.πεθανατ ρε και στσ επομενεσ εκλογεσ ειτ με πατσανταρα ειτε με γιανελο παλι θα χασετ.να με σμπαθασ τσοπανη.αγανακτησα.αυτοι καταστρεψαν την ελλαδαρα μας και θελνε και χρωστιμια

νικος είπε...

ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΙΩΣ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΟΣ.ΟΥΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΝΙΚΗΣΕΙ Η ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΟΜΩΣ.ΑΑΛΑ ΚΙ Ο ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣΟΤΑΝ ΝΙΚΗΣΕΙ κουμαντο θαΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΝΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ.ΘΑ ΕΚΡΑΓΕΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ,ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΡΑΦ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ.ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΓΙΑΝΝΑΡΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ 3ο

Τριτο Ματι είπε...

Κυριοι το σημερινο 3ο ματι, δεν εχει καμια σχεση με το Τριτο Ματι, του παλιου σχολιαστη στον Ντελαλη....... Ειναι λοιπον καλυτερα να μην τον μπερδευουμε...... Περιμενω απο το σημερινο 3ο ματι να πει ακριβως το ιδιο και αν θελει να αλλαξει το ψευδωνυμο του....... Τον ευχαριστω εκ των προτερων.......

Τριτο Ματι είπε...

Φιλε ΒΛΑΧΟ και ΑΒΡΟΥΤ....... Δεν γνωριζω αν το σημερινο 3ο ματι ειναι συμβουλος της κ.Γρανιτσιωτη ή ειναι οπως λες κοματοσκυλο...... Το μονο σιγουρο ειναι οτι ο πραγματικος σχολιαστης 'Τριτο Ματι' δεν ηταν, δεν ειναι και μαλλον δεν θα ειναι ποτε ουτε συμβουλος κανενος ουτε κοματοσκυλο....... Οσο για τον κ.Γιαννελο, πιστευω οτι θυμαται πολυ καλα ποια ηταν η γνωμη μου για αυτον και τι εγραφα οταν αναφεροταν το ονομα του........

Κωρύκειος είπε...

Το οτι δεν υπάρχει σάλιο στον Δήμο θα το πει κάποιος. Εσείς γιατί νομίζετε οτι έγινε ο Καλλικράτης απ' τον Ραγκούση? Για να μην τ' ακούει η κεντρική εξουσία βέβαια και να τ' ακουνε οι τοπικοί άρχοντες. Ξυπνάτε δύσμοιροι Έλληνεεεες. Μας βάζουν να τσακωνόμαστε μεταξύ μας για να την βγάλουν καθαροί οι κλέφτες και οι απατεώνες.
Έχουν περάσει ένα σωρό λαμόγια. Τουλάχιστον οι νέοι του συμβουλίου είναι καθαροί.
Ξυπνάτεε πρόβαταα, τσοπάνε σαλάγα τους λίγο σε παρακαλώ..

sixtir!!!! είπε...

εισαστε ολοι για τα πανηγυρια-οσοι εχετε απομεινει κακομοιροι.......αν δεν το καταλαβατε εισαστε πλεον "three and the koukos"!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι γίνετε ρε παιδιά ο Γιαννηςδίστομο και η ανέντακτη δεν έχουν γράψει τίποτα ακόμα!!! Έτσι θα την βγάλουμε; Ξεροσφύρι; «Και τώρα τι θα γίνουμε χωρίς βαρβάρους»;

ΣΙΕΝΑ είπε...

KAΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟ ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΤΑΘΗ ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΙΤΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ.ΚΑΙ ΣΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ Η ΤΑΞΗ.ΚΑΤΣΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΙ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΕ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΙΒΚΟΒΙΤΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΗ....

ΓΑΒΡΟΣ ΦΑΝΤΟΜ είπε...

ΤΗΝ ΕΒΑΨΕΣ ΣΙΕΝΑ ΑΝ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΔΙΟΙΚΟΥΜΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΙ ΣΥ ΘΑ ΣΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ρε ανθρωποι γιατι ασχοληστε με τις 100 ημερες και 500 ημερες αν περασουν τιποτα δεν θα δουμε γιατι ο Ραγκουσης δεν το θελη και γενικα ο Τζεφρυ δεν το θελη μην περιμενετε λαγους περνατε τωρα με τα λαθουρια που ειναι και θρεπτηκα και βλεπουμε αν φυγουν οι 300 ισως ισιοσουν και τα υποβριχια

3o mati είπε...

Προς: «τρίτο μάτι».


Πρέπει να μάθουμε όλοι να διαβάζουμε με τα μάτια και όχι με τα αυτιά.
Εγώ σχόλια γράφω στον τσοπάνο της Αράχοβας σαν «3ο mati».
Εσύ έγραφες απ ότι είπες στον ντελάλη σαν «τρίτο μάτι».
Καμία σχέση...

Την άλλη Πέμπτη που θα βγει ο ντελάλης από το νοσοκομείο σου υπόσχομαι Να
μην γράψω εγώ ποτέ εκεί σαν 3ο mati. θα το κάνω: «το πιεσόμετρο».

Αν για κάποιο λόγο μπορεί να έγινε παρεξήγηση και είπαν κάποιοι ότι είσαι
εσύ , σου ζητάω ΣΥΓΝΩΜΗ δεν είχα ιδέα ότι έγραφε κάποιος άλλος με αυτό και
θα γινόταν μπέρδεμα.. Διάβασα πριν λίγο καιρό ένα βιβλίο και μου άρεσε σαν
τίτλος.

ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΕ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ
3ο mati

dis.7. είπε...

Για να μην ανησυχεί η πλειοψηφία του ΔΑΑ, οι πολίτες, οι δεξιοί και ο ¨πρωινός καφές¨ της Δημαρχίας Διστόμου, σας λέω, κάνοντας τον απολογισμό του τριμήνου, ότι η Δημοτική Αρχή είναι καθ’ όλα επιτυχημένη!
Ο Δήμαρχός μας, σαν στιβαρός ηγέτης, έδωσε λύση στα χρέη της Αράχωβας και της Αντίκυρας, τοποθέτησε τους ικανούς και τους άξιους στα πόστα του Δήμου και τα δημοτικά συμβούλια είναι κυψέλη γνώσης, αντιπαράθεσης και λύσεις προβλημάτων!
Είναι δε τόσο απασχολημένος, που επειδή δεν προλαβαίνει, του φέρνει σπιτικό φαγητό κάθε μέρα η αδερφή του!
Ο πρόεδρος του ΔΣ, ενημερώνει πάντα για τα συμβούλια με κάρτα ( και όχι τηλεφωνικώς ή μέσω blog ), δεν απειλεί ποτέ, και η ομιλίες του στα συμβούλια είναι για λογοτεχνικό περιοδικό! Επίσης θα βραβευτεί από την Ακαδημία Αθηνών γιατί είναι ο πρώτος σε όλη την Ελλάδα που έκανε έκτακτο συμβούλιο, αλλάζοντας την έδρα του Δήμου, εφαρμόζοντας στο ακέραιο τον Καλλικράτη! ( δηλαδή σε προηγούμενο συμβούλιο είχαν ψηφίσει τα 3/5 για την αλλαγή τόπου ).
Οι Αντιδήμαρχοι και οι λοιποί σύμβουλοι είναι κάθε μέρα στις γειτονιές των χωριών και λύνουν τα προβλήματά τους . Αποτέλεσμα ήταν να μην έχουμε πρόβλημα ούτε με τα χιόνια, ούτε με την καθαριότητα!
Τα τοπικά συμβούλια δε, έχουν φέρει τόσα πολλά θέματα ( προβλήματα ) για συζήτηση, που σε μια εκτίμηση του Δημάρχου, θέλουν δύο τετραετίες για να τα καλύψουν!
Και επειδή κάθε πρώτη αυτού του μήνα κάνω τον απολογισμό μου, ζητώ Δήμαρχε συγγνώμη που δεν σας ψήφισα!! ΛΑΘΕΨΑ ( ; )

Υ.Γ.(1): Δήμαρχε, περπάτα και λίγο μόνος στις πλατείες των χωριών! Ειδικά εκεί στο Δίστομο δεν ξέρουν ( φυσιογνωμικά ) πως είσαι!!!
Y.Γ.(2): Πρόεδρε του ΔΣ, δεν αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός στο Basket!! Είναι Πρωταπριλιάτικο ψέμα των βάζελων και της αντιπολίτευσης!!!!!

giannisdistomo είπε...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 100 ΜΕΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΠΕΙ -ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ
ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ- ΠΩΣ Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ
ΟΥΤΕ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΟΥΤΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ.
ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΑΝΑΛΩΘΩ ΣΕ ΚΡΙΤΙΚΗ -ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΟ ΑΠΟΨΗ-
ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΚΥΡΙΟ
ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ.
ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΠ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΕ ΜΙΑ
ΣΤΙΜΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ''ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ , ΔΕΝ
ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΛΥΣΗ.''
ΚΥΡΙΕ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ Η ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ
ΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ.!!!!!
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΝΩΜΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ.
ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ. ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.
Η ΑΡΑΧΩΒΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΤΑ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΙΟ
ΔΥΣΚΟΛΑ.[ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ Η
.........ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ 2 ΛΑΜΠΕΣ ΣΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ. ΤΗΣ
ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΛΑΜΠΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ...]


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΛΑΤΗ.[ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ
ΕΧΟΥΜΕ.]

α ε π είπε...

dis7θα σου περασει που θα παει.απο τις 14 νοεμβρη και δεν το χεις καταπιει ακομη το στραγαλι.ρε οτι κι αν γραψετε κομματοσκυλα ο λαος σας φτυνει π α ν τ ο υ

anentaxtidistomitissa είπε...

Αγαπητέ κύριε Προέδρε, θα ήθελα να σας συγχαρώ!
Μήτε στόμφος, μήτε εγωπάθεια, μήτε προκλητικές – στρατιωτικές εκφράσεις.
Στο παραπάνω κείμενό σας, δείχνετε συγκαταβατικός, συζητήσιμος και ρίχνετε τελείως τους «διαδικτυακούς» τόνους…σαν να μιλάει άλλος άνθρωπος!!!
Έχετε δίκιο δεν σας γνωρίζουμε, τώρα σας μαθαίνουμε κι εύχομαι αυτή η μεγάλη αλλαγή να ξεπεράσει τα όρια των blogs, και να συνεχιστεί στους χώρους ευθύνης που έχετε αναλάβει στην νέα Δημοτική αρχή.
Αυτό θα είναι καλό και εσάς και για τον τόπο μας.

ΘΕΜΗΣ είπε...

ΡΕ ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ο ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕ ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΙΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΤΟΝ-ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΟ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ-ΤΟΝ ΕΙΠΑΤΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ(ΑΝ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ),Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΟ,Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΣΤΕΙΡΙΟΥ -ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΤΟΠΙΚΙΣΤΗ.ΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΡΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΝΑΤΙΚΙΑ ΤΗΝ ΦΟΥΝΤΑ Η ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΜΜΙΛΑ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΜΠ..ΑΛΑΟΥΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ.ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΧΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.ΤΣΟΠΑΝΕ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΓΙΑΝΕΛΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ.ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ,ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ.ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 5 ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΣΤΟ ΗΡΩΩΝ ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΗΡΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝΕ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ.ΔΕΝ ΔΙΝΑΤΕ ΓΙΑΝΝΕΛΟ ΚΑΤΙΤΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΑΝΕ 5ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΤΕ ΜΙΣΘΟΥΣ.ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ.

ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΟΣ είπε...

ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ.ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟ Δ.Σ ΟΤΙ Η ΔΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΕ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ 26000 Ε.ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΟΣΑ ΧΑΛΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΚΟΥΑΡΕΛΛΑ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ.ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ.ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΚΟ ΡΕΕΕΕΕΕ.ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΦΑΦΙΣΤΕΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ

mara είπε...

ΔΕΝ ΕΙΠΕ Ο Κ.ΓΙΑΝΕΛΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ? ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ?...ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ???(ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ!!!!!)

Ανώνυμος είπε...

Οι γονείς των μαθητών του δημοτικού σχολείου Στειρίου έχουν σκεφτεί πραγματικά ποιο είναι το γνωστικό - κοινωνικό συμφέρον των μικρών μαθητών? Να παραμένουν σε ένα ολιγοθέσιο σχολείο που στην ίδια αίθουσα τα παιδιά της πρώτης τάξης ζωγραφίζουν και τα παιδιά της Δευτέρας κάνουν Μαθηματικά? Θεωρώ ότι ο μόνος λόγος που μερικοί δε θέλουν να δουν τα πραγματικά οφέλη που θα αποκομίσουν οι μαθητές από ένα πολυθέσιο σχολείο ( επαφή με περισσότερα παιδιά, μάθημα κατά τάξη, κοινωνική ευχέρεια κ.ά.)είναι να μη χάσει ο Διευθυντής το επίδομά του και η καθαρίστρια του κτιρίου τη δουλειά της.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟς ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ.
ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΡΗ ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΜΙΣΘΟ? ΑΡΑ Ο Κ. ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ? ΠΟΣΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΕΛΙΚΑ? ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΩΤΟΠΑΝΕ?

j είπε...

re asxetoi ti sxesh exei o misthos tis coca cola .gia toys misthoys toy dimosioy leei

γιαννελος σταθης είπε...

Aγαπητε τσοπανε δεν προλαβα ν ανοιξω το blog soy και διαπιστωσα οτι παλι ειχα την τιμητικη μου και μαλιστα με φοβερες ανακριβειες.κατ αρχας ο μισθος του προεδρου ειναι 1400 περιπου ευρω αν μ εχουν πληροφορησει σωστα κι ουδεμια σχεση εχει με μισθους ιδιωτικου τομεα.στην πρωτη συνεδριαση του δ.σ ειχα πει οτι τον προσφερω στους συλλογους της περιοχης.οταν στο τελευταιο δ.σ εκπληκτος πληροφορηθηκα οτι η τεραστια !!!!???
εξοικονομηση απο τα λειτουργικα εξοδα του δημοτικου σχολειου του στειριου ειναι 26.000ευρω δηλωσα οτι αν ειναι ετσι ας χαρισουμε ολοι τους μισθους μας να τελειωνουμε .που ειναι το μεμπτον?δηλαδη αν τα επαιρνα θα μουνα καλος.κυριοι η αντιπολιτευση εχει και καποια ορια.ευχαριστω

Ανώνυμος είπε...

Γράφε Ελληνικά να μην βγάζουμε τα μάτια μας να διαβάσουμε ότι γράφεις

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΕΛΟ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ?
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥς ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΝΑ ΔΑΛΕΞΟΥΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 2. ΕΚΑΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ. ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ?
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΗΣΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΥΦΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΑΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ.

γιαννελος σταθης είπε...

αγαπητε φιλε ανωνυμε η απαντηση μου αφορουσε επι το πλειστον την λεξη κοροιδια του πιο πανου ανωνυμου.τωρα το αν δυστυχως!!! για σενα με ψηφισες ελπιζω καποτε -για να κανουμε και λιγο χιουμορ-να σ αναγκασω να πεις ευτυχως

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΟΥΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΙΣΤΕ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΥΡΑ ΠΡΩΤΑ. Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΑΝΤΑΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ. Η ΚΑΛΩΣΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ. (ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ)

mara είπε...

ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ Κ. ΓΙΑΝΕΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΔΟΝΚΙΧΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΥΣ (ΓΙΑ ΕΘΡΟΥΣ).ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΤΕ.-

Κωρύκειος είπε...

Όποιος παίρνει μισθό απ' τον ιδιωτικό τομέα και δικαιούται και αντιμισθία λόγω συμμετοχής του στην τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να διαλέξει ΕΝΑΝ απ' τους δυο μιθούς. ΔΕΝ μπορεί να λαμβάνει και τους δύο.

Ανώνυμος είπε...

Προς ΚωρύκειοΝομίζω ότι αυτό είναι μόνο για τους δημοσιους υπαλ. και τους συνταξιούχους

Ανώνυμος είπε...

AΣ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ;

mara* είπε...

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΟ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ....ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ !!!ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ<>

J είπε...

KVRYKEIE EISAI PANTELVOS ASXETOS KAI LERONEIS KAI T ONOMA POY DIALEXES

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΠΕ ΤΣΟΠΑΝΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ?
ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΑΠ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ?

Υ.Γ ΜΠΟΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΙΖΕΙ!!