Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

To Volvo των ληστών-δολοφόνων δείχνει Ασπρα Σπίτια και Ερυθραία

Από την περασμένη Παρασκευή η ΕΛΑΣ είχε δώσει σήμα για ύποπτο τζιπ μάρκας Volvo που ενεχόταν σε ληστείες
To Volvo δείχνει Ασπρα Σπίτια και Ερυθραία

  Το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι ληστές κατά τη συμπλοκή στου Ρέντη και την επίθεση εναντίον αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, δείχνει το παρελθόν τους. Το γκρι τζιπ μάρκας Volvo, που εντοπίστηκε στην οδό Παλαιολόγου στου Ρέντη, μετά το μακελειό στη λεωφόρο Κηφισού, σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, συνδέει τους δράστες με μία ληστεία που σημειώθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2001 στην Εθνική Τράπεζα στα Ασπρα Σπίτια Βοιωτίας.....
Η ληστεία εκείνη έχει μπει στο μικροσκόπιο των αξιωματικών, διότι από τη μέχρι στιγμής έρευνα προέκυψε ότι το γκρι Volvo που βρέθηκε στου Ρέντη είχε πινακίδες που είχαν κλαπεί στις 17 Ιανουαρίου 2011 από τη Νέα Ερυθραία. Οι δράστες της ληστείας στα Ασπρα Σπίτια είχαν επίσης χρησιμοποιήσει για τη διαφυγή τους αυτοκίνητο μάρκας Volvo το οποίο επίσης είχε κλαπεί επίσης στις 17 Ιανουαρίου 2011 από τη Νέα Ερυθραία, από αντιπροσωπεία πώλησης αυτοκινήτων.

Από το ίδιο κατάστημα το ίδιο βράδυ είχαν κλαπεί συνολικά οκτώ αυτοκίνητα (τέσσερα Volvo και τέσσερα AUDI) και οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δράστες του μακελειού στου Ρεντη να χρησιμοποίησαν ένα από τα υπόλοιπα κλεμμένα αυτοκίνητα από το κατάστημα της Ν. Ερυθραίας. Ομως διερευνάται αν πρόκειται και για κλοπή άλλου αυτοκινήτου.

Η ληστεία στα Ασπρα Σπίτια σημειώθηκε στις 8 το πρωί όταν οι τέσσερις δράστες έφτασαν στην τράπεζα με ένα λευκό κλειστό φορτηγάκι Μιτσουμπίσι, το οποίο είχε κλαπεί δύο ημέρες νωρίτερα από το Μοσχάτο. Εσπασαν με βαριοπούλες την πλαϊνή είσοδο και εισέβαλαν στο υποκατάστημα, όπου ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους με δύο καλάσνικοφ και τους ανάγκασαν να ανοίξουν το ΑΤΜ από το οποίο πήραν περίπου 150 χιλιάδες ευρώ. Στη συνέχεια άρπαξαν άλλες 100 χιλιάδες ευρώ από τα ταμεία και μαζί με τους συνεργούς τους διέφυγαν.

Το φορτηγάκι όμως ακινητοποιήθηκε λόγω βλάβης και τότε οι δράστες σταμάτησαν διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Fiat Punto, στο οποίο επέβαιναν δύο κοπέλες. Με την απειλή όπλων έβγαλαν έξω τις γυναίκες και άρπαξαν το αυτοκίνητο για να εξαφανιστούν προς άγνωστη κατεύθυνση. Το όχημα βρέθηκε εγκαταλελειμμένο λίγο αργότερα, σε απόσταση περίπου 1,5 χιλιομέτρου από τον τόπο της ληστείας.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία οι τέσσερις δράστες επιβιβάσθηκαν σε ένα αυτοκίνητο μάρκας Volvo το οποίο αργότερα εντοπίσθηκε σε παράδρομο της Εθνικής Οδού στο ύψος της λίμνης Υλίκης. Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι δράστες αυτής της ληστείας είχαν ενοικιάσει κατοικία στο Κυριάκι Βοιωτίας την οποία χρησιμοποιήσει σαν κρησφύγετο πριν και μετά τη ληστεία. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι πιθανόν οι δράστες ήταν αλβανικής καταγωγής, ενώ υπήρχαν πληροφορίες και για εμπλοκή κι ενός Ρωσοπόντιου με ποινικό παρελθόν.
http://www.tovima.g

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ 2 ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΤΟ FIAT PUNTO ....ΜΙΑ ΗΤΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΕΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΝΑ SITE ΚΑΙ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΕ ΛΑΘΟΣ.ΕΥΤΥΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΜΟΥΣ.ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!!!