Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

"Μαργαριτάρια" στο site του ΔΑΑ

AΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΦΔΑΣΕΩΝ 19 - 28/2011.   (Στην κεντρική σελίδα αριστερά)

 (Στην παρακάτω απόφαση ζητάμε την αναστολή έκδοσης οικοδομικών αδειών. Ελπίζω στην επιστολή προς το υπουργείο να τα γράψετε σωστά)
(AΡΙΘ. ΑΠΟΦ. : 3/2011)

ΘΕΜΑ: 1
AΡΙΘ. ΑΠΟΦ. : 3/2011
Για το παραπάνω θέμα της ημερήσιας διάταξης Πρόεδρος είπε στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής τα εξής:


Να ζητηθεί από το αρμόδιο Υπουργείο η άρση αναστολής έκδοσης οικοδομικών αδειών και εκτέλεσης οικοδομικών εργασιών στην περιοχή του Παρνασσού, γιατί κατά την άποψη των μελών της Επιτροπής, η συγκεκριμένη απόφαση στέκεται εμπόδιο στην αναπτυξιακή προοπτική του τόπου. 
Η Ε.Π.Ζ. αφού έλαβε υπόψη της την εισήγηση του προέδρου, 
 ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
Να ζητηθεί από το αρμόδιο Υπουργείο η αναστολή έκδοσης οικοδομικών αδειών και εκτέλεσης οικοδομικών εργασιών στην περιοχή του Παρνασσού. 
Το πρακτικό αφού συντάχθηκε, υπογράφεται : 



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΑ ΜΕΛΗ
                                            ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΙΧΟΣ

  1. Ανδρίτσος Ιωάννης
  1. Μπούρας Νίκολαος
  1. Γιαννέλος Θωμάς
  1. Ληξουριώτης Χαράλαμπος
  1. Τσαφωνιάς Δημήτρης
  1. Φουντά Παναγιώτα

2 σχόλια:

giannisdistomo είπε...

ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ, ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ.Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ.ΑΛΛΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ.
ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ;

ΕΝ ΑΡΑΧΩΒΗ είπε...

ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΤΗΘΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ. ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ. ΑΥΤΟΣ ΟΤΑΝ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ. ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟ 11000 ΧΙΛ. ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ.