Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Θυμωμένες Σκέψεις!!!


  ΕΙΜΑΙ Αραχοβίτης  και δεν θα προσπαθήσω να ομιλήσω ως  εκπρόσωπος των Πολιτών του Διστόμου, οι οποίοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία διάκεινται φιλικά και  αλληλέγγυα προς τους  Πολίτες της Αράχωβας(όπως,  άλλωστε, έχω κατοχυρώσει στην καρδιά μου λόγω  των άρρηκτων φιλικών σχέσεων που έχω κτίσει με πολίτες  αυτού του χωριού, αλλά και με πολίτες της Αράχωβας  που ο ένας  γονιός τους προέρχεται από το Δίστομο),    με τους οποίους  έχουν κοινά προβλήματα, κοινές διεκδικήσεις, κοινή καταγωγή! κοινή ντοπιολαλιά, κοινά έθιμα και το σπουδαιότερο κοινό ΕΘΟΣ !!!
Angry Black Sheep Clip Art


  
ΘΕΛΩ να εκφράσω όμως τη δυσαρέσκειά  μου γι’ αυτούς τους ΔΥΟ  αυτολανσαριζόμενους  «ΥπερΔιστομίτες», οι οποίοι εδώ και καιρό, από αυτό αλλά και από άλλα ηλεκτρονικά μέσα,  δεν αφήνουν να πέσει τίποτα κάτω, σχολιάζοντας τα πάντα:
Πότε άκομψα!
Πότε προσβλητικά και πότε  παράταιρα ( χωρίς να ταιριάζει δηλαδή) δίκην μαϊντανού σε  κοντοσούβλι!.
Πότε απαξιωτικά   και με κριτικό δήθεν πνεύμα! 
Πότε συγκαταβατικά και συναινετικά για να χρυσώσουν το χάπι, ή ακόμα χειρότερα φυτρώνοντας σε χωράφι που κανένας δεν τους έσπειρε, εμπλεκόμενοι σε στείρες αντιπαραθέσεις,  αλλά και εμπλέκοντας, με τις αμπελοφιλοσοφίες  που συχνά εκφέρουν, τους συμπολίτες τους σε απόψεις που οι ίδιοι(συμπολίτες τους) ΔΕΝ υιοθετούν, αλλά ούτε και θα λάβουν γνώση  ποτέ(για την άτυπη και ετσιθελική εκπροσώπηση που τους επεβλήθη), για το μοναδικό λόγο ότι  ΔΕΝ έχουν πρόσβαση σ’ αυτό  που πολλοί (και όχι πάντα αδίκως) το θεωρούν  διαβολομηχάνημα(internet).
ΤΡΟΜΑΩ  στην ιδέα ότι, δυο άγνωστοεπώνυμοι  ξερόλες και από καθέδρας αυτογνώστες  και αυτοπροσδιοριστές της αλήθειας , είναι δυνατόν να δίνουν  ως  στίγμα και προσδιορισμό μιας φιλήσυχης και εργατικής κοινωνίας όπως πάντα ήταν το Δίστομο, αυτά ακριβώς τα εγωιστικά , ακραία, πολλές φορές ακαταλαβίστικα και εμπαθή χαρακτηριστικά  που το σύνολον των σχολίων αυτών των δύο αποπνέουν  και να την μετατρέπουν στρεβλά στο νου των άλλων κατοίκων της περιοχής, σε μια κοινωνία(του Διστόμου) που μόνη αυτή κατέχει την αλήθεια, αποδίδοντάς της(από τους περίοικους) , ως αποτέλεσμα, χαρακτηρισμούς οι οποίοι σε καμία περίπτωση  δεν είναι δυνατόν να προσδιορίζουν  το σύνολον  της κοινωνίας αυτής της Πολιτείας.
ΑYTA  τα σχόλια, αυτών των δύο αγνωστοκάπηλων, εγκάθετων(με την έννοια του αυτοδιορισμένου, κλακαδόρου,  στον ίδιο τον  εαυτό του) αλλά και απρόσκλητων  απολογητών του Διστόμου, μόνο ως επιβεβαίωση του κανόνα: «Σε κάθε κοινωνία, το σύνολο της  υγιούς  υπόστασης των κατοίκων της , επιβεβαιώνει η ύπαρξη λίγων  βερβών τέτοιων  (κατοίκων)», είναι δυνατόν να εκληφθεί.
Είμαι σίγουρος ότι αν, όλα αυτά που οι συγκεκριμένοι τύποι κατά καιρούς εκφράζουν ερήμην, εξ αντικειμένου, των κατοίκων του Διστόμου μπορούσαμε με κάποιο τρόπο να τα κάνουμε γνωστά στους απλούς Πολίτες  αυτού του Χωριού, θα τους αφαιρούσαν δια βοής  τις  πινακίδες  του δικαιώματος της του λόγου κυκλοφορίας , σε πρώτη φάση, για ένα μήνα, προς γνώσιν και συνετισμό.

ΥΣ. 1)Το Λιγότερο που με ενοχλεί σε αυτούς τους δύο αυτόκλητους  «Πληρεξούσιους», είναι η ομιχλώδης και  ασυνάρτητη μορφή της γραφής τους.
2) Το Περσσότερο που με πειράζει, είναι  ο ψεύτικος θαυμασμός  με τον οποίον   διαπιστώνουν ,  την  καλοσύνη που δήθεν συνολικά διακρίνει τους  κατοίκους της Αράχωβας(Διότι ως γνωστόν οι κάτοικοι της Αράχωβας είναι τέλειοι, από όλες τις πλευρές(sic)!!!!!!!!!! ‘’Για το τελευταίο, Κάνω Πλάκα ’’) .
3) ΔΕΝ γράφω επώνυμα, αν και θα μπορούσα, για να τηρηθεί η ισοαντιμετόπηση  με αυτούς του δύο(περιλαμβανομένου και του θηλυκού γένους)στην, λόγω χρησιμοποίησης ψευτοονομάτων, (αντί)παράθεση των σχολίων.
4) Οι απόψεις που πιο πάνω εκφράζω, ΔΕΝ είναι υποκειμενικές αλλά μάλλον αντικειμενικές(sic)!!! Θα μπορούσα για του λόγου το αληθές  να σας παραθέσω, αν μου ζητηθεί, την αντίστοιχη βιβλιογραφία(sic)!!! ‘’Ξανακάνω Πλάκα’’.
5) Θα παραβλέψω να σχολιάσω το γλείψιμο που κατ’ επανάληψη, ο ένας από του δύο σχολιογράφους! (sic), στους οποίους απευθύνετε αυτό το  μικρό κείμενο,  χρησιμοποιεί για να γίνεται αρεστός(;) στο διαχειριστή αυτού του blog ‘’Δεν κάνω Πλάκα’’!!!.

Σημείωση προς τον Διαχειριστή του blog:
Αγαπητέ blogger, αν, για οποιονδήποτε λόγο, θεωρήσεις το κείμενό μου προσβλητικό, θα ήθελα να με ενημερώσεις για να σου στείλω τα πραγματικά μου στοιχεία και ως εκ τούτου να έχω και τυπικά εγώ την ευθύνη της δημοσίευσης των  απόψεων που εκφράζονται στο πιο πάνω κείμενο, αφού βεβαίως διασφαλίσεις την ταυτότητα των ανθρώπων στους οποίους αναφέρομαι.
Το πιο πάνω κείμενο έχει σταλεί από τον προσωπικό μου υπολογιστή.

     Με Εκτίμηση
Ελεύθερος Πολίτης


It's time to get ANGRY.
Σημείωση τσοπάνου
Ο τσοπάνος δεν θέλει να γίνει αρεστός σε κανέναν. Έχει τόσους καλούς φίλους στον έξω κόσμο που δεν χρειάζεται νέους "ηλεκτρονικούς ". Ενα δε απο τα πράγματα που μισεί πραγματικά είναι οι γλυφτοκόλακες.
Θα δεχτώ κριτική για όλες τις δικές μου απόψεις όσο σκληρή και αν είναι.
Δεν θα σηκώσω όμως και το βάρος της κριτικής για τις απόψεις άλλων ενώ εγω απλώς τις δημοσιεύω πατώντας ένα κουμπί. (αφου ξεσκαρτάρω τις αμέτρητες υβριστικές).
¨Όσο για την ανωνυμία σας διαβεβαιώ ότι γνωρίζω την ταυτότητα του 90% των σχολιαστών. Το άλλο 10 οπως γνωρίζετε πολύ καλά μπορω να το μάθω αν παραστεί ανάγκη.
Φυσικά ποτέ δεν προκείται να αποκαλύψω την ταυτότητα κάποιου αν δεν το επιθυμεί ο ίδιος.
Δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Εγώ όσο έχω χρόνο θα "τρέχω" αυτό το blog και θα είμαι το βήμα έκφρασης κάποιων και ο καθρέφτης κάποιων άλλων.

57 σχόλια:

Τσοπάνε εισαι φασίστας είπε...

τι λες ρε παλιομαλακα φασίστα big brother τσοπανε. σαλτα και γαμησου ρε βλακα. τι ειναι αυτο που μας λες ρε, μαγκια; μπραβο ρε πανυβλακα που ξερεις ποιοι ειμαστε, συγχαρητήρια. αμα ξαναμπω στο blog σου γραψε μου. πανηλιθιε αγραμματε, απαιδευτε, φασιστα, που το παίζεις και σκεπτομενος. ετσι ειναι ρε οι σκεπτομενοι και ελευθεροι, οι δημοκράτες; Με την απειλη οτι μας ξερεις; Αντε ρε πουστακι παίξε παραπέρα, φασίστα, ελα να με βρεις να μου κλασεις τ'@@@@ τωρα που με εμαθες...
αμα ξαναμπω εδω μεσα κι εγώ και οι δικοι μου φίλοι γραψε μου.

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Αγαπητέ ελεύθερε πολίτη εβγαλα το παραπάνω σχόλιο για να δείς ότι γράφωνται πολύ χειρότερα από αυτά που αφήνω να περνάνε και διαβάζεις εσύ και σε ενοχλούν. Πάρα πολλά σαν και αυτό. Έβγαλα ένα που αφορά εμένα γιατί δεν με ακουμπούν. Κόβω αυτα που βρίζουν πολλούς άλλους.
Στον υβριστή έχω να πώ τα εξής.
Το ότι μπορω να σε βρω, αν είχες λίγο μυαλό και ήξερες ένα δύο πράγματα ,θα το καταλάβαινες. Παρόλαυτα δεν θα ήθελα να περάσω ούτε στα 10 χιλιόμετρα απο εκεί που βρίσκεσαι μην τυχόν και λερωθώ.
Δεν έχω ανάγκη ούτε εσένα ούτε τους φίλους σου. Σας αφήνω με χαρά να πάτε αλλού την μιζέρια και την διαστροφή σας.

giannisdistomo είπε...

ΕΛΕΥΘΕΡΕ ΠΟΛΙΤΗ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΥΜΩΜΕΝΕΣ, ΟΜΙΧΛΩΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ [ΛΑΔΙ ΜΠΟΛΙΚΟ….ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΤΙΠΟΤΑ]… ΚΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ «ΠΙΣΤΟΣ» ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ COPY ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ BLOG ΤΟΥ ΝΤΕΛΑΛΗ, ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ BLOG VIOTIA. ΒΡΕΣ ΚΑΠΟΥ ΜΙΑ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΒΡΕΣ ΚΑΠΟΥ ΛΑΣΠΗ, ΒΡΕΣ ΚΑΠΟΥ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΒΡΕΣ ΚΑΠΟΥ ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΙΟΥΜΟΡ //ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ//.
ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΟΜΙΧΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΗ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ
[ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΟΥ] ΠΟΥ ΣΕΡΦΑΡΕΙΣ ΣΤΑ BLOG. ΑΠΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΑΠ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΘΕΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ ΤΗΣ ΥΠΕΡΤΑΣΗΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ.

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ….ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΟΛΟΥΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.


ΥΓ1. ΤΣΟΠΑΝΕ ΔΕΝ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ. ΕΧΕΙΣ ΓΕΡΟ ΣΤΟΜΑΧΙ. ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΥΤΑ ΣΤΟ ΒΡΑΣΤΟ, ΠΙΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΞΕΙΣ [ΜΑΘΗΜΕΝΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΑΠ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ].

ΥΓ2. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ, ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ «ΠΟΛΙΤΗ», ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ.


ΥΓ3. ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ, ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ, ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ Ο GIANNISDISTOMO ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΡΕ giannisdistomo, ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ. ΕΣΥ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΑ ΓΛΥΦΕΙΣ Η ΘΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΣ.

αντικαλλικρατης είπε...

φιλε ελευθερε πολιτη.ο κρατικοδιαιτος υπαλληλισκος του οτε giannidistomo αποτυχων πανηγυρικα υποψηφιος αποτελει προτυπο της αχιλλειας πτερνας των blog.ειναι ενας μικρος ,φθηνος γκαιμπελισκος .οσο για την ανενταχτη διστομιτισσα αρκει να την δει κανεις.τσοπανε οπως αυτοι βριζουν δικαιουμαι εγω την δημοσιευση αυτη

giannisdistomo είπε...

ΠΡΟΣ: ΑΝΤΙΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΗΣΟΥΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ Ή ΕΛΕΙΠΕΣ; ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ; ΑΝ ΝΑΙ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ…
ΤΡΙΑΜΙΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝ ΠΕΝΤΕ ΣΥΝ……ΘΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ;;;; ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΠΕΣΕΙ ΒΑΡΥ ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ COCA COLA!!!!!!!

giannisdistomo είπε...

ΠΡΟΣ: ΑΝΤΙΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ Ή ΛΕΙΠΕΙΣ;
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΕΤΑΞΟΥ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΩΣ ΤΟΝ ΑΙ-ΓΙΩΡΓΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ…ΠΝΙΓΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.


ΥΓ. ….ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΑΠ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΕ ΟΛΑ [COCA COLA]

anentaxtidistomitissa είπε...

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυρίες και Κύριοι, διακόπτουμε για μία ακόμη φορά την κανονική ροή του προγράμματος στο Blog του Τσοπάνου, για να μεταδώσουμε ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ εκ μέρους μυριάδων δυσαρεστημένων «ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ»:

«Ελληνικέ Λαέ. Από μακρού παριστάμεθα μάρτυρες ενός εγκλήματος, το οποίον διεπράττετο εις βάρος του κοινωνικού συνόλου και του «Έθους» μας από τον giannisdistomo και την anentaxtidistomitissa. Η αδίστακτος και αθλία κομματική συναλλαγή, ο εκτραχηλισμός μεγάλης μερίδος των Blogs, η μεθοδική επίθεσις εναντίον όλων των θεσμών, η διάβρωσίς των, ο εξευτελισμός της Δημοτικής Αρχής, η κατασυκοφάντησις των πάντων, η παράλυσις της Δημοτικής μηχανής, η ηθική κάμψις, η σύγχυσις και η θολότης, η μυστική και φανερά συνεργασία με τους ανατροπείς και τέλος τα συνεχή εμπρηστικά κηρύγματα των ασυνειδήτων επονομαζόμενων: giannisdistomo και anentaxtidistomitissa, κατέστρεψαν την γαλήνην του τόπου, εδημιούργησαν κλίμα αναρχίας και χάους, εκαλλιέργησαν συνθήκας μίσους και διχασμού και μας οδήγησαν εις το χείλος της Δημοτικής καταστροφής.
Δεν απέμεινεν πλέον άλλος τρόπος σωτηρίας από αυτούς τους δύο αγνωστοκάπηλους, εγκάθετους, αυτολανσαριζόμενουs, Υπερδιστομίτες, εκτός από την επέμβασιν του Διαδικτυακού Στρατού. Η επέμβασις αύτη βεβαίως αποτελεί εκτροπήν εκ του Συντάγματος, αλλά η εκτροπή αύτη ήτο επιβεβλημένη διά την σωτηρίαν της Διοικούσας αρχής. Η σωτηρία της Διοικούσας αρχής είναι ο υπέρτατος νόμος. Δι’ αυτό επενέβη ο διαδικτυακός Στρατός. Διά να ανακόψη την πορείαν προς την καταστροφήν, ένα βήμα προ της αβύσσου. Δια ταύτα, δια βοής επιβάλλωμεν στον giannisdistomo και στην anentaxtidistomitissa :

1ον. Την αφαίρεση των πινακίδων του λόγου κυκλοφορίας στο διαδίκτυο σε πρώτη φάση, για ένα μήνα, προς γνώσιν και συνετισμό.

2ον. Την απαγόρευση της κυκλοφορίας των, σε όλη την ευρύτερη περιοχή (διαδικτύου και μη) μετά της 8ην ώραν Ελλάδος βραδυνήν.

3ον Σε περίπτωση μη συμμορφώσεως των δύο κακοποιών στοιχείων με τα ανωτέρω, θα τους επιβληθεί στέρηση του internet και εξορισμός εις την Γυάρον διά παντός βίου.

Ο διαδικτυακός στρατός οφείλει να προειδοποίηση κατά τον πλέον κατηγορηματικών τρόπον, ότι οιαδήποτε αντίδρασις εις το έργον του, οποθενδήποτε προερχομένη, θα παταχθή πάραυτα, Ζήτω το «Έθος»!!!»

Κυρίες και κύριοι για οτιδήποτε νεότερο εκ μέρους του τάγματος των «Ελευθέρων Πολιτών» θα διακόψουμε και πάλι την κανονική ροή του προγράμματος του Τσοπάνου της Αράχωβας!

ΥΓ. Το παραπάνω ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ, έχει σταλεί από από τον προσωπικό μου υπολογιστή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

AΠΟΦΑΣΙΖΩΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΩΜΕΝ.....ΘΑ ΠΑΤΑΞΩΜΕΝ ΚΑΘΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΦΩΝΗ,ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ.ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ,ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ,ΠΟΥ ΟΜΩΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΑΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΙΣΤΑ{ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΟΛΟΙ}.Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ ΤΟ ΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΕ....ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΚΟΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΗΤΕ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΑΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΟΚΤΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ....ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

...κουραστικοί...

ελευθερος πολιτης 2 είπε...

Ο ΚΑΤΩΘΙ ΥΠΟΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ 2 ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΟΥΔΕΜΙΑΝ ΣΧΕΣΗ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΚΤΙΜΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ.ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΟΝ ΟΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΩΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΝ ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ με 2οΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΔΙΣΤΟΜΟ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΣΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΕΔΙΟΝ ΛΑΜΠΡΟΝ ΥΒΡΕΩΣ ΣΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΩΠΑ.ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ.

giannisdistomo είπε...

ΠΡΟΣ Ο/Η ΑΝΤΙΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΙΠΕ...
ΠΡΟΣ Ο/Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ 2 ΕΙΠΕ...

Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΣ ΤΟΥ ΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΩΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ .
ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΣΑΣ.-
ΥΓ1. ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ...

ΥΓ2.ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΣ ΤΟΥ ΟΤΕ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΟΡΚΟΣ.-

ν.ν είπε...

επιτελους τσκογιαννε ερριξες τη μασκα οχι οτι εμεις δεν ξεραμε ποιος εισαι.δεν μ λες ο καφετζης στα γραφει γιατι εσυ τ ονομα σου λαθος το γραφες.θα το καταπιεις το στραγαλι που θα παει

δεξιος είπε...

καλε ρε προεδρε ο γιαννης διστομιτης ειναι.ο κολλητος του ο γραμματεας ομως ειναι ξαδελφος σου η κανω λαθος και τον υπερασπιζοσουνα στον αχον.παρε τα ρεστα κι εσυ για να μαθεις οτι ο λυκος τριχωμα αλλαζει τομαρι οχι

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ……… ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ.

Γιάννης ΛΟΥΚΑΣ είπε...

Αγαπητέ και πολύπαθε ΤΣΟΠΑΝΟ.
Με βάση το πρώτο σχόλιο που (ενδεικτικά) μας παραθέτεις, νομίζω ότι το Υπουργείο και η αρμόδια Επιτροπή πρέπει αμέσως να εντάξει το επάγγελμα του ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ στα ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ.
Νόμιζα μέχρι σήμερα ότι το περισσότερο "μπινελίκι" το τρώνε οι διαιτητές, αλλά αυτοί τουλάχιστον το λούζονται για κάνα δίωρο, ενώ εσείς συνεχώς.
Τώρα κατάλαβα γιατί είχα δει το ΝΤΕΛΑΛΗ με μάσκα και νόμιζα ότι ήταν Απόκριες. Μάλλον για τη δυσοσμία κάποιων σχολίων τη φορούσε. Η μόνη λύση είναι να έχεις συνεχώς στη σούβλα κανένα κοντοσούβλι, έτσι ώστε να επικρατεί η τσίκνα!

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Προς ΠΟΙΗΤΗ
Ωραίο το ποίημα αλλά η τελευταία στροφή όπως καταλαβαίνεις με αποτρέπει απο το να το δημοσιεύσω. Αν θες ξαναστείλτο. Εχεις ταλέντο απο ότι βλέπω θα το φτιάξεις εσυ

ποιητης είπε...

τσκογιαννε κακομοιρε του διστομου αητε δεν σου φτανε που σε διορισε ο λαμπρου στον ΟΤΕ θελησες αμορφωτε να γινεις σχολιαστης και της δημοτικης αρχης ο μεγας ο κριτης.τραβα ωρε τσκογιαννε στο πανω καφενειο να σ γραψει τα σχολια ο καφετζης που εχει βγαλει σχολειο.εμεις μπουρα αντιδημαρχο και φαντομ αρχηγο και σενα στις εκλογες ογδοο αναπληρωματικο.ακου τσοπανε να σου πω και γραψτο οπως για καλα μην δυσφημειτε το διστομο για 2 χαζα παιδια..και συ προεδρε εξ αραχωβας μην τους απαντας αν θες να μαθεις για αυτους ρωτα μας εμας.

ΘΩΜΑΣ ΣΠΑΡΤΑΛΗΣ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΕΞΙΕ...ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝΑ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΑΝ ΗΣΟΥΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ. ΕΠΑΙΔΗ ΕΓΩ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΟΥ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΑΩ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΠΟΝΥΜΑ ,ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΥΤΟ ,ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΞΙΕ: Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΕΜΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΥΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ? ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΕΜΝΑ. ΕΓΩ ΤΙ ΕΙΠΑ? ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ? ΤΟ Α-Ω ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ. ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟ,ΑΣ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (Δ.Α.Α.) ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΕΛΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΘΙΞΑ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΕΑΝ ΘΙΚΤΗΚΕ ΚΑΠΟΥ ,ΣΤΟΜΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ.ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....

δεξιος είπε...

ποια καριερα ρε σπαρταλη.μεχρι κι η ......σε περασε στις εκλογες.σε ρωταω λοιπον ευθεια.ηξερες η οχι οτι ο giannidistomo που εδω και καιρο βριζει ασυστολα τον ξαδελφο σου ειναι ο κολλητος σου γιαννης κ.εχεις ρε πνευμονια ν απαντησεις οχι σε μενα .στον ξαδελφο σου μου κανε και παρατηρηση γιατι δεν βγηκες

ΠΟΙΗΤΗΣ είπε...

ΔΗΜΟΤΙΚΟΝ ΑΣΜΑ
Τσκογιαννε κακομοιρε του διστομου αητε σου φτανε που σε διορισε ο λαμπρου στον οτε.θελησες αμορφωτε να γινεις σχολιαστης και της δημοτικης αρχης ο μεγας ο κριτης,αντε να πιεις κανα τσιπουρο στο πανω καφενειο γιατι τους ψηφους σου μετρας και βγαινουν σαραντα δυο.εμεις μπουρα αντιδημαρχο και φαντομ αρχηγο...κι εσυ στις εκλογες ψηφους σαραντα δυο,

Ανώνυμος είπε...

Ποιητή το ποίημα έγραψε!!! Καλά τα λες ας ρωτήσουν εμαααααααααάς !!!

giannisdistomo είπε...

Ο φασισμός δεν έρχεται από το μέλλον
καινούριο τάχα κάτι να μας φέρει.
Τι κρύβει μέσ' στα δόντια του το ξέρω,
καθώς μου δίνει γελαστός το χέρι.

Οι ρίζες του το σύστημα αγκαλιάζουν
και χάνονται βαθιά στα περασμένα.
Οι μάσκες του με τον καιρό αλλάζουν,
μα όχι και το μίσος του για μένα.

Το φασισμό βαθιά καταλαβέ τον.
Δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον.

Ο φασισμός δεν έρχεται από μέρος
που λούζεται στον ήλιο και στ' αγέρι,
το κουρασμένο βήμα του το ξέρω
και την περίσσεια νιότη μας την ξέρει.

Μα πάλι θέ ν' απλώσει σα χολέρα
πατώντας πάνω στην ανεμελιά σου,
και δίπλα σου θα φτάσει κάποια μέρα
αν χάσεις τα ταξικά γυαλιά σου.


Στίχοι: Φώντας Λάδης
Μουσική: Θάνος Μικρούτσικος
Πρώτη εκτέλεση: Μαρία Δημητριάδη

218 είπε...

φασιστας κατσκογιαννε ειν αυτος που κρυβεται και βριζει εκ του ασφαλους.που δεν εχει θαρρος.σερνεται στα υπογεια και λερωνει οτι ακουμπα.προσβαλλεις το χωριο μας.

dis.7. είπε...

Φαντομ(άς) αρχηγός (χα, χα, χα, χα, χου, χου, χου).
Μπούρας αντιδήμαρχος ( χα, χα, χου, χα, χα ), η επιστήμη, η μόρφωση, η ευγένεια στο μεγαλείο της…….

anentaxtidistomitissa είπε...

Αφιερωμένο εξαιρετικά στον ΥπερΔιστομίτη (αυτοαποκαλούμενο εκπρόσωπο της «φιλήσυχης» κι «εργατικής» κοινωνίας του Διστόμου)«Ελεύθερο Πολίτη»:


Το μεσημέρι χτυπάνε στο γραφείο
μετρώ τους χτύπους τον πόνο μετρώ
είμαι θρεφτάρι μ' έχουν κλείσει στο σφαγείο
σήμερα εσύ αύριο εγώ

Χτυπούν το βράδυ στην ταράτσα τον Ανδρέα
μετρώ τους χτύπους το αίμα μετρώ
πίσω απ' τον τοίχο πάλι θα 'μαστε παρέα
τακ τακ εσύ τακ τακ εγώ

Που πάει να πει
σ' αυτή τη γλώσσα τη βουβή
βαστάω γερά, κρατάω καλά

Μες στις καρδιές μας αρχιναέι το πανηγύρι
τακ τακ εσύ τακ τακ εγώ
τακ τακ εσύ τακ τακ εγώ

Μύρισε το σφαγείο μας θυμάρι
και το κελί μας κόκκινο ουρανό
Μύρισε το σφαγείο μας θυμάρι
και το κελί μας κόκκινο ουρανό

Χτυπούν το βράδυ στην ταράτσα τον Ανδρέα
μετρώ τους χτύπους το αίμα μετρώ
πίσω απ' τον τοίχο πάλι θα 'μαστε παρέα
τακ τακ εσύ τακ τακ εγώ

Που πάει να πει
σ' αυτή τη γλώσσα τη βουβή
βαστάω γερά, κρατάω καλά

Μύρισε το σφαγείο μας θυμάρι
και το κελί μας κόκκινο ουρανό
Μύρισε το σφαγείο μας θυμάρι
και το κελί μας κόκκινο ουρανό



Στίχοι: Μίκης Θεοδωράκης
Μουσική: Μίκης Θεοδωράκης
Πρώτη εκτέλεση: Μίκης Θεοδωράκης

Άλλες ερμηνείες:
Αντώνης Καλογιάννης
Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Μαρία Φαραντούρη

σχολιαστης είπε...

αν καποιος ειμαι αντικειμενικος και παρακολουθει τα δημοτικα συμβουλια αλλα το κυριωτερο ακουει!!!!στους διαδρομους εχει να παρατηρησει τα εξης α.ο δημαρχος ειναι μονιμως εκνευρισμενος και αδιαβαστος β.την ημερα την δημαρχια την διοικει η σοφια.3.στην αντικυρα το τοπικο συμβουλιο δεν υπαρχει,διοικει ο μιχος που βλεποντας τον ορκωτο να ερχεται προσπαθει να ριξει γεφυρες.4.οι αραχωβιτες συμβουλοι εξ αιτιας του θεματος σοφιας ειναι σε πυροδοτηση 5.ο γιαννελος αρκει να τον προσεξει κανεις βλεπει να περνανε οι λιγες μερες της σοφιας βλεπει μπακολουκα,συρου να εχουν απενεργοποιηθει,βλεπεικι αυτα που ελεγε σε καφενειο της αραχωβας και ειναι ετοιμος να κανει το μπραφ.6.η βαγελλιω ειναι ομηρος,δεν την ακουει κανεις κι οι διστομιτες την κανουν οτι θελουν.7.εκεινος ο βαλαουρας κανει γλυκα ματια στον μιχο μπας και γλιτωσει απο την αλλη ιστορια,,.προβλεψη.μεχρι το πανηγυρακι η τριαδα μιχος΄σοφια΄φαντομ θα εχουν προσβληθει απο αραχωβιτικο πυραυλο...θυμηθειτε με.θα επανελθω

3o mati είπε...

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ - ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ

Γεια σου ρε ντοπιολαλιά
Που χεις στο μάγουλο ελιά.
Είσαι ένας τοπικιστής
Δε σε διαβάζει πια κανείς.

Σχόλια παντού μηδέν
Έχεις γίνει πια Ε.Π.Ε.Ν
Βρίσκεις συντροφιά με φούντα
Κι έφτασες στον κολωτούμπα.

Τώρα γίνατε πακέτο
Το παρελθόν σου ξέχασέ το
Μου το λέγανε οι φίλοι
Πως σου πάει το φυτίλι.

Εγώ δεν άκουγα κανένα
Γιατί πίστευα σε σένα
Έχεις τόσα απωθημένα
Στην οθόνη σου κρυμμένα.

Και το ξέρεις πια καλά
Πως σε πήραμε χαμπάρι
Ηλθε η ώρα τώρα πια
Χωρίζει η βρόμη απ το στάρι.

Γεια σου ρε ντοπιολαλιά
Χτες σε είδα στην Ιτιά
Δεν μας είπες πως πηγαίνεις;
Αφού Αράχοβα δεν ανεβαίνεις.
Γεια σου ρε ντοπιολαλιά
Σε είδα μέσα απ τα γυαλιά!


ΜΙΑΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΠΟΙΗΣΗ, ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΓΩ.ΝΑ ΚΑΝΩ
ΤΑΥΤΟ - ΠΟΙΗΣΗ!!!

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΑ

giannisdistomo είπε...

ΠΡΟΣ Ο/Η 218 ΕΙΠΕ...

ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΧΑΡΗ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΩΣ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ.

φ16 είπε...

3ο ματι,σχολιαστη ,γιαννιδιστομο,χοντρη-που επαγγελμα σας εχετε λασπη ,κακια και χολη οσα σχολια κα αν ριξτε πατσανταρα θα λουστειτε...

ν.ν είπε...

e oxi re giannidistomo.ελευθερος πολιτης εσυ?τα κομματοσκυλα ποτε δεν ειναι ελευθερα

3o mati είπε...

Το μαύρο FORD του δήμαρχου λαμóγιο το χε πάρει, -του Πανουργιά το απόκτημα- μπορεί να το τουμπάρει.

Δυο λαμόγια κουβαλά
Το τρίτο οδηγάει
Ο ορκωτός ο λογιστής Αντίκυρα θα πάει.

Αλλά και στην Αράχοβα – το έλλειμμα μεγάλο.
Σταθάκι ήσουν Σύμβουλος
Με το λαμόγιο τ άλλο;

Ο Κωλοτούμπας έφτιαξε ομάδα που σερφάρει
Δεν βγάζει Πάσχα όμως αυτός
Τον πήρανε χαμπάρι!!!

ΔΕΞΙΟΣ είπε...

ΞΑΝΑΕΡΩΤΩ.ΚΕ ΣΠΑΡΤΑΛΗ Γ.Γ ΤΗΣ Τ.Ο ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΣ Η ΟΧI ΟΤΙ ΟGIOANNIDISTOMO ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ,ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ Κ..ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΕΛΟ (ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΙΜΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ )ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΑΧΟ ΓΡΑΨΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΑΧΩΒΙΤΕΣ ΑΔΙΚΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΞΑΔΕΛΦΟ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ.ΚΥΡΙΑ ΓΡΑΝΤΖΙΩΤΗ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.ΕΡΩΤΩ ΤΟΝ ΤΣΟΠΑΝΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΔΙΟΝ ΥΒΡΕΩΝ.

..........Καβάφης!!! είπε...

Πάντως οφείλετε να αναγνωρίσετε, όλοι εσείς οι …………..Ποιητές , ότι μόλις, στο παρελθόν, σας «έκραξα» κάνα δυό φορές, μάθατε να γράφετε το όνομα του ποιητή. Κάτι είναι και αυτό. «Είναι μια ….. κάποια λύση»

ΣΠΙΘΑΣ είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ¨
ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Η ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΔΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ,ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟ ΣΤΙΣ ΣΤΕΙΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ.ΜΙΑ ΣΚΕΤΗ ΠΑΡΑΦΩΝΙΑΗΤΑΝ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ,ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΗΝ....

ΑΝΕΠΑΦΟΣ είπε...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΜΟΛΗΣΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΟ ΒΡΙΣΙΔΙ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΣΠΗ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ,ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΘΙΓΕΤΑΙ ΚΟΣΜΟ.ΣΕ ΚΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΙΕΝΑ ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΘΑ Σ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΧΑΛΙΑ.ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΑΤΣ....

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Θα σας παρακαλούσα για μια ακόμα φορά να αφήσετε τον τσοπάνο έξω απο αυτά τα παιχνίδια. Σας το έχω ξαναγράψει, το μόνο που κάνω σε σχέση με τα σχόλια είναι, να πετάω τα πολλά υβριστικα έξω και να δημοσιεύω τα υπόλοιπα. Αν είναι να κρίνετε κάποιον, κρίνετε τους σχολιαστές και όχι αυτόν που με ένα κλίκ τα δημοσιεύει.
Οι απόψεις μου είναι ξεκάθαρες και βρίσκονται στο άρθρο μου, "H ανωνυμία στα blog και στα σχόλια.
".http://tsopanos.blogspot.com/2011/03/h-blog.html ,
και μάλλον δεν το διαβάσατε. Σας προτρέπω να του ρίξετε μία ματιά.
Δεν έχω πολιτικές φιλοδοξίες, δεν είμαι με κανέναν, και μην μου βάζετε ετικέτες που δεν με αντιπροσωπεύουν.
Ενα blog έχω και νόμιζα ότι θα μπορω να το τρέχω ήρεμα και σωστά.
Πόσο μεγάλο λάθος έκανα.
Με έχετε πεί Γιαννέλο, Ρέβα, Γιάννηδιστομο, Κούτρα, Ντόλαλτ Ντάκ,........ και ότι φανταστείτε.
Ελεος κύριοι, έλεος.
Ίσως τελικά δεν θέλετε να υπάρχουν τοπικά blog η να υπάρχουν μόνο αυτά που αρέσουν στον καθένα.
Ισως θα έπρεπε να φτιάξουμε πρασινα, κόκκινα, μπλέ, πατσανταρέικα, γρανιτσιώτικα, και άλλα τετοια blog για να υπάρχουν για όλα τα γούστα.
Νόμιζα ότι αυτές οι μέρες έχουν περάσει...........

θ είπε...

ΠΡΟΣ 3ο ματι.δεν γουσταρω που θα το παιξω δικηγορος αλλα γνωριζεις οτι ο γιαννελος παραιτηθηε ακριβως γιατι κατηγγειλε τον λεοντιο γι αυτα που λες.γνωριζεις οτι δεν πηρε ενα ευρω ποτε απο τον μισθο του.γνωριζεις οτι ο πατσανταρας δεν εχει παρει ευρω ακομη.δεν θα βγαλει το πασχα τι σοι κουβεντα ειναι αυτη.απειλη.δεν φαινεσαι για τετοιος τυπος.για τη σιενα μαζι σου καθοτι βαζελος.ελπιζω να μην χαρακτηρισθω βαλτος.κυριοι σοβαρευτειτε.ταblog γινανε για να επικοινωνουμε οχι να βριζομαστε.σταθη απο σενα που εχεις διοικησει τοσο κοσμο περιμενω πιο πολλα.η κυρια τρομπουκη αλλα κι ο βαλαουρας ξεφυγαν πολυ στο τελευταιο δημοτικο συμβουλιο.

anentaxtidistomitissa είπε...

Πρόs "Δεξιόs είπε":

"Αγαπητέ" Δεξιέ, συνεχίζειs την πάγια πρακτική τηs Άκραs Δεξιάs: το φακέλωμα των πολιτών και την προσπάθεια χεραγώγησηs των συνηδείσεών τουs. Γνωστό το εκβιαστικό σαs απόφθεγμα "Πατρίs, Θρησκεία, Οικογένεια"...αλλά ξεπερασμένο.

dis.7. είπε...

Είναι σκληρό να είσαι δεξιός σήμερα. Η ιδεολογία έχει χαθεί σε έννοιες ¨φιλελεύθερος¨, ¨νεοφιλελεύθερος¨, ¨λαϊκός¨, το κεντρικό κόμμα δεν ανακάμπτει με τίποτα και ο Δήμος ΔΑΑ στο πρώτο τρίμηνο, όχι μόνο δεν έχει να παρουσιάσει κάτι, αλλά μοιάζει ( και είναι ) σαν ξεκούρδιστο όργανο!
Και ενώ ( ευτυχώς ) βρίσκονται δημότες που κάνουν κριτική στον ΔΑΑ με θέσεις, με απόψεις και ενώ υπάρχει ένα blog ( ευτυχώς ) που δίνει βήμα και φωνή σε όλους, αυτό δεν αρέσει!( δυστυχώς )
Δεν αρέσει σ΄αυτούς που έχουν μάθει μόνο να βρίζουν και να συκοφαντούν, δεν αρέσει σ΄αυτούς που δεν έχουν πολιτική θέση, δεν αρέσει σ΄αυτούς που ασκούν εξουσία.
Η Δημοκρατία και οι κανόνες της είναι δύσκολο άθλημα για πολλούς, πολύ δε περισσότερο για τους δεξιούς και όλους όσους σκέφτονται δεξιόστροφα.
Χρέος όσων αγαπούν τον τόπο μας είναι ( έστω και μέσα από τα blog ) να κάνουμε τη Δημαρχεία να λειτουργήσει καλύτερα, προς όφελος των πολιτών!

3o mati είπε...

για θ. Λες για το γιαννελο που εχει διοικησει τοσο κοσμο.αυτος φταιει που εγινε το συμβουλιο γηπεδο.η τρομπουκη δεν εχει ηθος δεν ξεφυγε οπως ειπες ηταν αισχρη.εχει την προστασια του.επρεπε η γρανιτσιωτη να τους παρει και να φυγει αλλα παλι εσωσε το δημαρχο.οσους ρωτησα τα ιδια μου ειπαν.
στο βαλαουρα εμαθες τι ειπε; φταιει ο νικος;ο γιαννελος ειναι αρωστος με το ιντερνετ και βριζει ολο τον κοσμο αλλα θα το παρει το μαθημα του.εσυ πως τον ειδες θα κανει ανασταση;δεν ειπε κανεις οτι πηρε λεφτα ο γιαννελος αλλα δεν κανει για τη δημαρχεια.εχει φασιστικη λειτουργια.για το δημαρχο τι να πει κανεις τον εχουν κανει ρομπα οι δικοι του ειναι ανυπαρκτος.ο μιχος θα παει στον κλεαρχο για ασπρα και αντικυρα για τα σχολεια κρυφα απο το δημαρχο.τον βαζει μονο στο στειρι.με αυτα τα ελειματα που εχει στην αντικυρα και στην αραχωβα εχει σχολεια χωρις καλοριφερ εκει ειναι απαραδεκτος ο δημαρχος.ας κανει οικονομια στο πετρελαιο στη δημαρχεια που καιει μερα νυχτα .

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΣ είπε...

Ευχαριστούμε πολύ τον dis.7. για το υψηλό μάθημα Δημοκρατίας, τοπικού πατριωτισμού, πολιτικού πολιτισμού και αντι-δεξιάς υστερίας.
Υπενθυμίζω στους αναγνώστες ότι είσαι εσύ ο ίδιος που στην ανάρτηση για τους gay θεώρησες ικανούς τους Αραχωβίτες να ντύσουν gay ακόμα και το Δήμαρχό τους (και Δήμαρχό σου που έχει έδρα μάλλον στο χωριό σου) για να κονομήσουν μερικά ευρουλάκια.
Η πρακτική εφαρμογή των υψηλών θεωριών και αριστερών ιδεολογιών σου και η ανταπόδοση της φιλοξενίας και της ελευθερίας του λόγου που σου παρέχονται.
Θερμά Συγχαρητήρια.

giannisdistomo είπε...

ΔΕΞΙΕ ΑΔΕΞΙΕ.



Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΙΚΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΕΣΑΝ ΛΥΜΑΣΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΧΝΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΩΝ, ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΦΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ BLOG ΜΑΘΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΟΜΙΚΟ,[ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ...]ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.



ΥΓ1.Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ.



ΥΓ2.Η ΣΙΩΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΗ.



ΥΓ3. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ Δ.Σ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά αυτοί οι δυό έχουν τόση πλάκα που στο τέλος θα μας πουν ότι είναι και …………αριστεροί!!!(περιλαμβάνω και το ΠΑΣΟΚ στην αριστερά). Ρε που καταντήσαμε! Τα χάάάάάλια μας, όλα επί των ημερών μας θα συμβούν!!!

ΘΩΜΑΣ ΣΠΑΡΤΑΛΗΣ είπε...

ΒΡΕ ΔΕΞΙΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΙΣΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ; ΜΗΠΩΣ ΚΡΑΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ; ΑΚΟΥΣΕ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ: ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ « ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ » ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΛΑΣΠΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ, ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ. ΑΥΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΑΝΔΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΛΙΑ. ΔΕΞΙΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΜΟΥ, ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΣΠΑΡΤΑΛΗΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΞΙΕ ΜΕ ΜΙΑ ΑΡΑΔΑ ΛΑΣΠΗΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ. ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΕΛΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ. ΔΕΞΙΕ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΑΚΟΜΗ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ.

δεξιος είπε...

κυριε σπαρταλη.δεν μου απαντησατε.γνωριζατε ποιος ηταν ο γιαννισδιστομο που εβριζε την αραχωβα.αλλα αφου με προκαλειτε πεστε μας γιατι σας απελυσε απο την κοκα κολα ο εξαδελφος σας και με ποιον διαγωνισμο προσληφθηκατε στο μουσειο.ελα εσυ σοσιαλιστη πεσ τα

ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΣ ΠΑΣΟΚΤΖΗΣ είπε...

ΦΙΛΕ Θωμα μιλας εσυ για απειλες, για μαζεψου λιγο γιατι θα σε ξεμπροστιασω και εσενα και τις τακτικες του ΠΑΣΟΚ.
Το καταλαβενουμε οτι εφαγες, και τρως ψωμι απο το κομμα γιατι αυτο σε εβαλε εκει που δουλευεις και μαλιστα αξιοκρατικα, αλλα κουλαρισε και μην ορθωνεις αναστημα για να μην σε αρπαξουμε.
Μαλλον εχεις ξεχασει οτι επρεπε να παρεις χαρτι απο την ΤΟ του ΠΑΣΟΚ για να πας καπου για δουλεια.
Και με ντροπη το λεω εγω ο ιδιος ειχα ζητησει τετοιο χαρτι
Μηπως θελεις να σου πω και ποιος το υπογραφει? γιατι το εχω κρατησει, παρανομος βεβαια γιατι πηγα αντιθετα στους νομους του κομματος.
Γι αυτο σου λεω κοιτα την δουλεια σου και τα ζωντανα σου και αστα τα αλλα. Τωρα αμα θελεις να γραφεις καμια αραδα να γραφεις απαλαφρα,

ΑΝΕΠΑΦΟΣ είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΠΑΡΤΑΛΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ.ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΜΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΑΚΕΡΑΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ,ΕΝΩ ΕΣΥ ΔΕΞΙΕ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΣ.ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,ΚΑΙ ΣΥ ΔΕΞΙΕ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΠΑΝΤΑ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ είπε...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ/ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΒΑΓΓΕΛΙΩ.ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ο ΣΑΜΟΥΗΛ!!!ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ Ο ΜΠΡΑΓΙΑΣ,ΔΙΣΤΟΜΟΥ Η ΦΟΥΝΤΑ..ΡΑΜΕ,ΣΤΕΙΡΙΟΥ Ο ΠΑΣΤΡΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!,ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ Ο ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗΣ ΒΑΛΑΟΥΡΑΣ.ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ....ΠΦ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

anentaxtidistomitissa είπε...

Προς «Ελεύθερο Πολίτη»:

Το συμπέρασμα του παραπάνω κατευθυνόμενου «θυμωμένου» κειμένου σου, καθώς και οι πλειάδα των σχολίων που ακολούθησαν, είναι το εξής:
Μέσα από ένα κείμενο που μόνο γέλια μας προκάλεσε, μέσα από μία γλώσσα που έμοιαζε με καθαρεύουσα και μέσα από ένα ασυνάρτητο και θολωμένο από μίσος σκεπτικό, επιχείρησες να στοχοποιήσεις συγκεκριμένους και μόνο ανθρώπους. Εσύ που έχεις κάνει «σημαία» σου τον τόπο καταγωγής σου (λες κι είσαι ο μοναδικός Διστομίτης αυτού του κόσμου), τον πούλησες «εν μία νυκτί». Εύστοχα χρησιμοποίησαν κάποιοι τα κόμπλεξ που σε διακρίνουν, προκειμένου μέσω εσού να κλείσουν το στόμα σε ανθρώπους που θεώρησαν πως έχουν γίνει πια επικίνδυνοι γι αυτούς. Ξέρεις ποιο είναι το μόνο που καταφέρατε; Μας πεισμώσατε ακόμη πιο πολύ και θα συνεχίσουμε πιο δυνατά να λέμε την αλήθεια!!! Οι νέοι καλλικρατικοί «φίλοι» σου, κατάλαβαν γρήγορα το λάθος κι έκαναν άμεσα στροφή 180 μοιρών…κι εσύ έμεινες ακόμη πιο μόνος μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή σου. Τελειώνοντας (χωρίς να θέλω να πια να ξανασχοληθώ μαζί σου), θα θελα να σου προτείνω να αλλάξεις στο προφίλ σου τον τόπο καταγωγής σου και να βάλεις αυτόν που «βροντοφώναξες» στην αρχή που κατάπτυστου κειμένου σου, και στα χόμπυ βάλε την φράση:« ρουφιάνος φίλων – αχάριστος».


ΥΓ. Δεν θα σου πω σήμερα που είναι Πρωτοπριλιά καλό μήνα, γιατί εσύ θα ζεις για πάντα μέσα στο ΨΕΜΑ σου.

ΑΛΗΘΙΝΟΣ είπε...

ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΤΑΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ.ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΔΑΑ ΠΑΕΙ Ο ΓΙΑΝΕΛΟΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΦΟΒΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ.ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΑΧΩΒΗΣ Ο ΜΠΕΖΕΝΤΕΣ,ΤΕΤΟΙΟ ΑΣΤΕΡΙ ....ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ,ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟ.ΔΙΣΤΟΜΟ ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ,ΣΤΗΝ ΑΝΙΚΥΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑΝΕΛΟΥ Ο ΜΙΧΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.Α ΞΕΧΑΣΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΤΡΟΜΠΟΥΚΗ,ΕΜΑΘΕ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΕΔΡΕΥΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΝΤΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΑΘΗ.

γαυρος είπε...

αληθινε θωμα σπαρταλη και γιαννη καστριτη κι αυτο θα γινει καποτε ισως.εσας παντως θα σας περναειπαντα η κουτσογιαννενα και η φουντα..ραμε .

Ανώνυμος είπε...

Ορκίζομαι στους θεούς, ότι αυτούς τους δυο περίεργους Διστομίτες δεν τους γνωρίζω προσωπικά παρά μόνο μέσα από τα σχόλια που κατά καιρούς διαβάζω στα blog.
Όμως βγήκα τελικά αληθινός στις παρατηρήσεις που έκανα στο πιο πάνω σημείωμα(Μπάρμπα κείν’ οι δυό ματάρχοντ’). Αυτό αποδεικνύετε από το γεγονός ότι αυτοί οι δυό στα 55 σχόλια που ακολουθούν το κείμενο μέχρι τώρα, έχουν γράψει τα 11. Το 20% δηλαδή. Δεν σας φαίνονται βρε πατριώτες πολλά; Για δέκα γραμμές κείμενο;
Έχω και μια απορία: Γιατί δεν γράφουν σχόλια και στο blog του Διστόμου; Μήπως φοβούνται ότι επειδή εκεί τους ξέρουν, υπάρχει ο κίνδυνος να τους κράξουν;

Ε είπε...

T AΛΛΑ 11 ΤΑ ΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΕΣΥ ΣΤΕΡΓΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΕ ΠΟΛΙΤΗ Κ.Λ.Π..ΚΑΙ Τ ΑΚΟΥΕΙ ΑΔΙΚΑ Ο ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ

παπατζηδες είπε...

λοιπον ενα κι ενα κανουν δυο.να πουμε τα πραγματα με τ ονομα τους στο πατσανταρεικο 2 ειναι οι μεγαλες πληγες.σιγουρα η φανερη!!!η σοφια που κατηγορει τους παντες και τα παντα,κανει οτι θελει κι ο δημαρχος δεν της χαλαει χατηρι.ΕΚΤΙΜΗΣΗδεν αργει η ωρα της συγκρουσης.η 2η ομως μεγαλυτερη πληγη ειναι οι ανωνυμοι σχολιαστες.αν προκληθω τσοπανε θα πω ονοματα.2 περιωθηροποιημενοι τυποι εξ αθηνωνποου χαν να ελθουν στο χωριο 30 χρονια,2 ξεπεσμενοι αριστεριστες εκ στειριου,κι ενας μονιμως αποτυχων συμβουλος παλαντζας ,γραφουν ποτε υπερ ποτε κατα,ποτε σαν ελευθεροι πολιτες,η απολλωνες η δεν ξερω εγω.αυτοι οι οψιμοι φιλοι σου γιαννελο γραψαν τα μισα σχολια εναντιον σου στο αθρο για τη σοφια,οπως καυχιοταν ο ενας απο αυτους στον αριων-ποιος ναναι ντε.αυτη η ομαδα εναι πιο επικινδυνη απο την σοφια γιατι εκτος των αλλων ειναι παντελως ασχετοι,ξερολες και υπογειοι.ΕΚΤΙΜΗΣΗ.ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΟΠΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ;

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Το μόνο σχόλιο που δεν έβγαλα σήμερα ηταν μόνο ένα, μάλλον το δικό σου, που έβριζες τον γιαννέλο. Αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί δεν το δημοσίευσα;