Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Βοήθεια στο πρόβλημα Ντελάλη

Με αφορμή το κείμενο του κυρίου Λουκά και περνώντας υπ όψιν την ανάρτηση του ντελάλη  (κλειστόν λόγο υπέρτασης )έχω να παρατηρήσω τα εξής :
H υπέρταση μπορεί να προέλθει από διαφόρους λόγους και όχι αναγκαστικά οικονομικούς όπως υπαινίσσεται ο κύριος Λουκάς  , άλλωστε θα έπρεπε να γνωρίζει τα περιουσιακά στοιχεία της επιχείρησης  Ντελάλης & Σια  .
Καλό είναι όμως  πλέον να μην ασχολούμαστε  για το πώς πρόεκυψε το πρόβλημα του Ντελάλη άλλα να βοηθήσουμε ώστε να βρεθούν  τρόποι γρήγορης ανάρρωσης .

Δεν είμαι ειδικός γιατρός αλλά για την υπέρταση  από ότι έμαθα  πειράζουν :
1.τα αλμύρα  άρα τέρμα τα κοντοσούβλια  μόνο λάχανα 
2.τα οινοπνεύματα  άρα τέρμα τα ξύδια
θα πρέπει επομένως ο ντελάλης να αφήσει το γραφείο και την τεχνολογία και ως νέος κανονικός ντελάλης (Τσιμπεράς )να βγαίνει κάθε πρωί στο ¨Σταυρό 'και στα Τριμιντέλια να ενασκεί κανονικά το επάγγελμα για σωματική δραστηριότητα και άσκηση.
Η υγιεινή διατροφή θα πρέπει να είναι η δεύτερη φύση του.
Άσε που τα χάπια έμαθα μειώνουν και την σεξουαλική δραστηριότητα με αποτέλεσμα να προκύψει ο νέος ντελάλης με κάποια μήπως
-να πάω με την γκόμενα ή μήπως δεν τα καταφέρω
-να πιω και αυτό το ποτηράκι ή μήπως δεν κάνει
-να αργήσω λίγο το βράδυ ή θα πέσει ο ουρανός στο κεφάλι.
Θέλω να ελπίζω ότι τα μήπως δεν θα του στερήσουν την καλή του διάθεση και ως νέος Κολοκοτρώνης (όπως ο παλιός καλός μπάρμπα Λευτέρης )τώρα στις αποκριές  θα μας δείξει τον δρόμο για απελευθέρωση από κομματικές, παραταξιακές ,προσωπικές η οτιδήποτε άλλου  παρωπίδες.

Βαγγέλης  Οικονόμου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

σταθης-γιαννης-σταθης-ξανα σταθης(3 να μην βασκαθουν)-καλουσα, να μην σας χασουμε βρε!!!!!!! (ειδικα την τελευταια)