Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Δελτίο τύπου του δήμου ΔΑΑ


1 σχόλιο:

giannisdistomo είπε...

Όλα έτοιμα στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για την εκδίκαση (12-16 Σεπτεμβρίου) των Γερμανικών αποζημιώσεων μετά από την προσφυγή του Βερολίνου με αφορμή τις αποφάσεις ιταλικών δικαστηρίων, που δικαίωσαν θύματα των ναζιστικών εγκλημάτων.

Στην αίθουσα του δικαστηρίου θα παραβρεθούν μόνο όσοι έχουν πάρει την ειδική άδεια μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας, κ. Πατσαντάρας Ιωάννης, ως εκπρόσωπος του Διστόμου και οι κ.κ. Βασίλειος Καρκούλιας εκ Καλαβρύτων (Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Θυμάτων Γερμανικής Κατοχής) και ο κ.Μιλτιάδης Σφουντούρης εκ Διστόμου (Γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Θυμάτων Γερμανικής Κατοχής). Οι εν λόγω εκπρόσωποι φρόντισαν προ καιρού να εξασφαλίσουν την αναγκαία αδειοδότηση από το διεθνές δικαστηρίου της Χάγης ώστε να παρακολουθήσουν από τα έδρανα την εξέλιξη της δίκης.
Για την Χάγη έχει ήδη αναχωρήσει και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς Γιώργος ως εκπρόσωπος του Δήμου Καλαβρύτων χωρίς όμως να γνωρίζουμε(!) αν ο Δήμος έχει προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να μπορεί να παραστεί εντός της αιθούσης.