Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Με Φτιάχνει-Με Χαλάει

Με χαλάει :

Το  e-mail που μου έστειλαν, με 10 ερωτήσεις  και ένα αντίγραφο μισθοδοσίας  του Δήμου, σε μαζικό μήνυμα που περιελάμβανε και πολλά άλλα blogs.
Αποφάσισα να μην το δημοσιεύσω όσο "συγκλονιστικό και αν το θεωρεί ο ανώνυμος αποστολέας για τους εξής λόγους.

Κατηγορεί και κατονομάζει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο, υπάλληλο του δήμου, αλλά  εκείνος κρύβεται πίσω από το πέπλο της ανωνυμίας.Αν είχε σταλεί επώνυμα θα το έβγαζα αμέσως.

 Αυτός τον οποίον καταγγέλλει δεν είναι εκλεγμένο δημόσιο πρόσωπο , για να είναι ανοικτός σε κριτική ,παρά ένας υπάλληλος έτσι θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε λίγο πιο επιφυλακτικοί.


Με έχουν κατηγορήσει για πολλά ,και οι μεν και οι δε......., παρόλα αυτά θέλω να ξέρετε ότι δεν με φοβίζει τίποτα και το έχω αποδείξει, αλλά, πάνω από όλα βάζω την τιμή, αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια  μου, αλλά και όλων των συνδημοτών μου και δεν δέχομαι να γίνω όργανο κανενός ανώνυμου, υπογράφοντας καταγγέλία-ανάρτηση αντί αυτού .

Ακόμα περισσότερο όταν είναι γεμάτο με καταγγελίες που δεν μπορώ να διασταυρώσω και  ένα δημόσιο έγγραφο που δεν γνωρίζω πως αποκτήθηκε.

Ας τα πουν άλλοι, εγώ δεν θέλω να παίξω σε αυτό το παιχνίδι.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γαμημενε φασιστα λογοκριτη. σβησε ρε μαλακα αυτο που γραφεις Αν έχετε να πείτε κάτι και εσείς στείλτε το στο παρακάτω e-mail να το δημοσιευσω. παλιοφασισταριο

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΟΠΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ,ΕΙΣΤΕ ΚΩΛΟΒΡΑΚΟ ΓΑΙ ΓΛΥΦΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΥΡΟΠΑΝΑ?
ΤΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΔΕ ΣΕ ΧΑΛΑΣΑΝ?
ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΥΛΗΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ.

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Προφανώς έχεις μπλεχτεί. Εγώ δημοσίευσα την επώνυμη διαμαρτυρία των εργαζομένων που μου έστειλαν. Δεν έχω κάνει καμία ανάρτηση που να αναφέρομαι σε αυτούς.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤO ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΖΑΝ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Π ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΟΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΒΟΛΕΥΤΙΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ. ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΚΑΖΑΝΤΣΙΔΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΤΗΣ Α.Ε.Π. ΤΟ ΡΕΦΡΕΝ ΕΙΝΑΙ : ΜΕ ΠΟΥΛΙΣΕΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΧΕΙΜΩΝΟ, ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΙΜΟΝΟ. ΚΡΙΜΑ, ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΠΤΕΡΑΡΧΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΠΤΕΡΑΡΧΕ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ 4 ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥΣ.
ΑΥΤΟΙ ΠΩΣ ΒΡΗΚΑΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ?
ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΙΣ 9/9.(ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ)