Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Το καρναβάλι στον δήμο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας


Σε μια χαρούμενη, καρναβαλική ατμόσφαιρα γιόρτασαν με τη ψυχή τους οι δημότες και όλοι όσοι επισκέφτηκαν το Δήμο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας το τριήμερο της Αποκριάς 5-7 Μαρτίου 2011 .

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις άρχισαν το Σάββατο στο Στείρι και Αντίκυρα με μασκαρέματα, κυνήγι του χαμένου θησαυρού, συνεχίστηκαν την Κυριακή με γίδα Σκαριτσάς, κρασί από την κοιλάδα του Οσίου Λουκά και το παραδοσιακό στειριώτικο γλυκό τηγανίτα στο Στείρι, παρέλαση αρμάτων σε Στείρι και Αντίκυρα και τελείωσαν τη Δευτέρα στο Δίστομο με προσφορά λαγάνας, φασολάδας και ιδιαίτερη αποκριάτικη παρουσία των κουδουναραίων έθιμο συνέχεια του Κωρύκειου Άνδρου του Παρνασσού, που ήταν λατρευτικός τόπος προς τιμή του Διονύσου.

Πολλές και επίκαιρες οι ομάδες που έλαβαν μέρος με τα άρματά τους στα καρναβάλια, οι οποίες διάλεξαν επίκαιρα θέματα και πλούσια σάτιρα εφ’ όλης της ύλης και γενικά με την φαντασία τους και το κέφι που υπήρξε, δημιούργησαν μια όμορφη ατμόσφαιρα γλεντιού και χορού καθώς επίσης και πολλοί άλλοι οι οποίοι έδωσαν όλοι το δικό τους χρώμα και παλμό στις εκδηλώσεις.

Στο τέλος των εκδηλώσεων ο δήμαρχος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας Γιάννης Πατσαντάρας δήλωσε:

“Θέλω εκ μέρους όλης της νέας Δημοτικής Αρχής να απευθύνω τις πιο θερμές ευχαριστίες σε όλους τους Καρναβαλιστές και σε όλους όσους βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο στην πραγματοποίηση όλων των αποκριάτικων εκδηλώσεων. Στόχος μας είναι να μετατρέψουμε το Δήμο μας τις μέρες της Αποκριάς, σε πρωτεύουσα του γλεντιού για ολόκληρη την περιοχή και όχι μόνο.

Εύχομαι σε όλους Καλή Σαρακοστή.”

Γιάννης Πατσαντάρας

Δήμαρχος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ. Ο Κ. ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΕΤΡΕΞΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΠΕΝΘΟΥΣ. Ο ΙΔΙΟΣ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ Κ. ΓΙΑΝΝΕΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ (ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Η Κ.ΣΟΦΙΑ) ΝΑ ΑΠΑΞΙΟΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΔΕΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ.

giannisdistomo είπε...

---ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟΔΗΜΟΤΙΚΑ-----

1.ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ
Καλη η προσπαθεια της σοου γουμαν -ΕΦΗΣ-αλλα πολυ μικρη για να σπασει τον παγο...
Αρκετα καθηστερημενος εμφανισθει ο κυριος Δημαρχος μετα συζυγου.
ουτε ενα γεια στην σταθερη παρουσια -που απεναντι στο κρυο εσωσε το παιγχνιδι της Δημοτικης Αρχης αν και παραθαλασσια-την ομορφη Δημοτικη Συμβουλο με τα σκουρα τα γιαλια...!!!
Ο κυριος Αντιδημαρχος Διστομου ηταν εκει αλλα δεν αντεχε το κρυο αν και ...φυσιολατρεις.
2.ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ
Δεν εγιναν και αυτο ειναι ενα ζητημα που σηκωνει πολυ αντιπαραθεση.
Πρεπει να μπει γρηγορα στο τραπεζι του δημοτικου συμβουλιου για ψηφισει ο νεος κανονισμος λειτουργιας του Δ.Σ του ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α
[Περι αποφασεων αναστολων εκδηλωσεων,περι αποφασεων κηδειων δημοσιας δημοτικης δαπανης κ.λ.π]
Τα ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ του νεου Δημου δεν εχουν αποψη;;; Ki αν εχουν τα υποβαθμιζουν συνειδητα στην νεα ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΣΟΠΑΝΕ ΕΙΧΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ.ΛΕΙΠΟΝΤΑΣ 6 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΗ ΑΡΑΧΩΒΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΦΟΥ Η ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΙΔΑ ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΠΙΑ ΤΙΜΗΤΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ GIANIDISTOMO.ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΛΟΙΠΟΝ.1ΟΝ)ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΓΡΑΝΤΖΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.2ον) Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΟΥΣΚΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΒΑΡΥΤΑΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΟΠΩΣ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΑΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΦΙΚΤΗ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ.ΦΙΛΕ ΤΣΟΠΑΝΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΡΥΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΘΕΣΗ .ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ 2-3 GIANNI DISTOMO K.L.P ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΙΜΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΑΥΤΟ.ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ Ν ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ Τ ΑΚΟΥΣΩ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ.ΔΕΝ Μ ΑΓΓΙΖΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ GIANNIDISTOMO KAI THN ΑΝΕΝΤΑΧΤΗΔΙΣΤΟΜΙΤΙΣΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΙ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΝ.ΦΙΛΕ ΤΣΟΠΑΝΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΤΕΛΑΛΗ ΚΑΠΟΤΕ.Τ ΑΝΩΜΥΜΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΜΟΝΟ.ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ BLOGS NA ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ.ΔΕΚΤΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ.ΚΡΙΤΙΚΗ ΟΜΩΣ.ΟΧΙ ΥΒΡΕΙΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ...ΥΓ1,ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΑΠΟ ΑΡΑΧΩΒΑ,ΣΤΕΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΙΝ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ.

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Κ. Γιαννέλο σχόλια με κριτικές( ακόμα και σκληρές), σχόλια που ισως δυσαρεστούν τα βγάζω και νομίζω ότι βοηθουν τον διάλογο. ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΤΈ.
Έκανα και σχετική ανάρτηση γιαυτό.
Τις τελευταίες 4 ημέρες έχω κόψει 64 πραγματικά υβριστικά σχόλια, πάνω απο τα μισά γιά εσάς, και σχεδόν τα ίδια γιά εμένα.
Τον ίδιο έλεγχο απο κακόβουλους υβριστές θα συνεχίσω να κάνω και στο μέλλον.

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ! ΜΑΛΛΟΝ Κ.ΓΙΑΝΝΕΛΟ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ 'ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΩ'. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.

ΣΟΒΑΡΟΣ είπε...

Μ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΓΙΑΝΕΛΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΘΕΙΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΡΘΙΟ. ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΧΤΥΠΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΕ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝΕ,ΚΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΧΑΝΕΙΣ ΠΟΝΤΟΥΣ

anentaxtidistomitissa είπε...

Αγαπητέ κύριε Γιαννέλο, δεν έχω την τύχη να σας γνωρίζω προσωπικά, σας γνώρισα μέσα από τις ανακοινώσεις σας, τα σχόλιά σας, και τώρα τελευταία μέσα από τις αποφάσεις που συμμετάσχετε.
Σας είπα την άποψη που σχημάτισα για εσάς, μέσα από την εικόνα που μου έδωσαν οι ίδιες σας οι εκφράσεις, οι οποίες μου ακούγονται ιδιαίτερα απόλυτες και εγωπαθής.
Σας συμβούλεψα ως πολίτης που δεν ασχολείται με την πολιτική, αλλά τον ενδιαφέρει το καλό του τόπου του και παρακολουθεί τα κοινά, να αλλάξετε λίγο τακτική και να μην αυτοπροβάλεστε τόσο, σεβόμενος ταυτόχρονα αυτούς που θεωρείτε «αντιπάλους» σας, για να κερδίσετε και τον δικό τους σεβασμό. Αυτό για εσάς είναι ύβρεις;;; Απ ότι φαίνεται μόνο εσείς έχετε αυτή την εντύπωση, διότι οι διαχειριστές των εκάστοτε Blogs όπου έχω γράψει τις απόψεις μου, διαφωνούν μαζί σας στο τι είναι ύβρεις και τι εποικοδομητική κριτική. Θα πρέπει αφού αποφασίσατε να ασχοληθείτε με τα κοινά, να μάθετε να διαχωρίζετε αυτές τις δύο έννοιες που απ ότι φαίνεται τις έχετε λίγο μπερδέψει. Θα πρέπει να μάθετε ακόμη, να ακούτε και τον αντίλογο και να τον χρησιμοποιείτε προς όφελός σας και κατά συνέπεια προς όφελος του τόπου που σας εξέλεξε, και φυσικά εάν θέλετε, με μεγάλη μου χαρά θα σας τα πω μια μέρα κι από κοντά όλα αυτά. Σχετικά τώρα με το θέμα των Αποκριάτικων εκδηλώσεων στην Αράχωβα που σχολίασε και ο giannisdistomo , εγώ το μόνο που έχω να πω και το γνωρίζω καλά, είναι ότι τα παιδάκια της Αράχωβας μέχρι τελευταία στιγμή περίμεναν ότι οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν. Είναι κρίμα όλα τα παιδιά του Δήμου να χάρηκαν τις Απόκριες, εκτός από τα παιδιά της Αράχωβας. Εκείνα βλέπετε κύριε Γιαννέλο, δεν καταλαβαίνουν τις εκδηλώσεις πένθους των μεγάλων, οι οποίες πολλές φορές αντικρούονται και από την ίδια την συμπεριφορά τους.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε Γιαννελο οταν εσυ σπουδαζες εμεις εδω καναμε τις αποκρες, και πολυ καλα μαλιστα ,και χωρις κανενα συλλογο τους συλλογους μας τους φορτωσαν μετα , και μην νομιζεις τσαμπα .Δηλαδη για να καταλαβουμε τι θα εκανε ο λαογραφικος ,θα κουβαλαγε τα ξυλα ?,θα σκουπιζε μετα ? θα εβαζε τα πραγματα στην θεση τους? ας μας πει καποιος γιατι τοσα χρονια δεν κανουν τιποτα
Δεν καλυπτεται με τιποτα καλυτερα να πειτε ενα συγνωμη λαθος παρα να λετε αυτες τις μα...κιες.

Υ.Γ.Τοτε που τραγουδαγε και η Μοσχολιου στην λακκα , που ειχαμε και το γαιδουρι -εσυ κ Γιαννελο δεν ξερεις-ηταν οργανωμενο στομα στομα , αλλα αδειαζε η πλατεια αμεσως ,εφευγαν τα ΤΑΧΙ, οι μαγαζατορες επερναν τις καρεκλες και αναβαμε την φωτια.Και μην ξεχναμε το φιασκο περυσι το Πασχα με τους χορους στην λακκα.

giannisdistomo είπε...

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α
ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
1.ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 6588 ΠΟΥ ΑΝΕΣΤΕΙΛΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΔΡΥΜΟ ΠΑΡΝΑΣΟΥ.
2.ΣΤΟ ΟΤΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α
3.ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ;;
ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΓΕΜΑΤΑ ΧΙΟΝΙ ΧΩΡΙΣ ΑΛΑΤΙ....[ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΕΙΧΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ...ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ΣΟΥ]!!!

ΔΗΜΟΤΗΣ είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΟΒΑ ΓΙΑ 6 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ (ΡΕΚΟΡ) ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΕΙ ΛΕΙΠΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ; ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ ΛΕΙΠΕΙ. ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΝ ΤΙ ΚΑΝΕΙ? ΣΤΙΣ 6 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΕ ΑΡΑΧΟΒΑ Η ΔΙΣΤΟΜΟ ΝΑ ΔΕΙ BLOG; ΤΙ ΕΚΑΝΕ; ΠΕΝΘΟΥΣΕ Η ΓΛΕΝΤΑΓΕ Η ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ?
ΓΙΑ ΤΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΜΟΝΟ ΣΤΕΙΡΙ, ΑΡΑΧΩΒΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΕΝΑ; ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΧΟΥ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΗ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;

giannisdistomo είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α!!!!!
ΕΙΠΑ ΔΕΝ .....ΥΠΑΡΧΕΙΣ...
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ''ΛΕΙΠΟΝΤΑΣ 6 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΗ ΑΡΑΧΩΒΑ ΧΩΡΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΦΟΥ Η ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ...''
''ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ''ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ;;;
ΔΩΡΕΑΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ!!!!!
ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;;;;
ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΣΥ;;;;
ΟΧΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ Δ.Σ ΕΔΩ .....
ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ....!!
ΣΕ Α Κ Ο Υ Μ Ε Ε Ε Ε .........
ΑΓΓΑΡΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ.[ Α ΡΕ ΒΡΕΜΕΝΕΙ ΣΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΠΡΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ......]
ΥΓ1.ΣΕ ΕΨΑΞΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΩ.ΤΩΡΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΦΩΤΟ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΛΑΘΟΣ ΩΡΑ ΣΕΨΑΧΝΑ....

στεργιος κ είπε...

ρε τσοπανε μπορει να μου πεις τι ενδιαφερει ολους εμας το απωθημενο που χει αυτο το γιαννηδιστομο με τον γιαννελο.εκτος αν σε βολευει αυτο που γινεται και σενα για ν αυξανεις την επισκεψιμοτητα.ρε σταθη κανε μια προσφυγη στον εισαγγελεα να μαθουμε απο τηνgoogle τ ονομα αυτου του χαφιε.εχεις το δικαιωμα το ξερεις

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Τον τσοπάνο να τον αφήσεις έξω απο το παιχνίδι αυτό φίλε μου.
Όπως έβγαλα το δικό σου σχόλιο έτσι βγάζω και των άλλων. Τωρα τα περί επισκεψιμότητας που λες δεν έχουν καμμία βαση και θα έπρεπε να το ξανασκεφτείς πριν το γράψεις.
Γιατί να το θέλω αυτό? Για να πάρω πιο πολλά λεφτα απο τις διαφημίσεις που δεν έχω? Όχι να μου χρεώνεις και σκοπιμότητες σχετικά με σχόλια αναγνωστων με τα οποία διαφωνείς